28 / 04 / 2024

Kartal Vadi Kule daire fiyatları!

Kartal Vadi Kule daire fiyatları!

Firma: Estanbul Yapı

Proje: Vadikule Kartal

Kartal Vadi Kule daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları ve ödeme planları haberimizde yer alıyor



Estanbul Yapı tarafından Kartal Bölgesi'nde hayata geçirilen Vadi Kule projesi kapsamında toplam arsa alanı 4 bin 223 metrekare olarak belirlendi. Kartal Vadi Kule daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. 


İnşaat çalışmalarının yaklaşık 6 ay önce başladığı Kartal Vadi Kule projesi konut sayısı 98 olarak belirlendi.3 adet dükkanın yer aldığı Vadi Kule Kartal'da inşaat alanı 18 bin 500 metrekare olarak belirlendi. 


Kartal Vadi Kule daire fiyatları!


Kartal Vadi Kule daire fiyatları kısmına geçmeden önce konut tiplerinden bahsedelim... Vadi Kule Evleri'nde 66-72 metrekarelik 1+1, 98 metrekarelik 2+1 ve 138 metrekarelik 3+1'ler yer alıyor. 


Kartal Vadi Kule daire fiyatları şu şekilde;

Kartal Vadi Kule fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatları 4 bin 900 TL'den başlıyor. Kartal Vadi Kule fiyatlar kapsamında en yüksek metrekare birim fiyatı ise 6 bin 150 TL olarak belirlendi. 


Kartal Vadi Kule ödeme planı şu şekilde;

Kartal Vadi Kule ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 10 iskonta uygulanıyor. 


Kartal Vadi Kule daire fiyatları!


Kartal Vadi Kule Evleri ödeme planı kapsamında ayrıca yüzde 30 peşinata 24 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 


Kartal Vadi Kule ne zaman teslim edilecek?

Kartal Vadi Kule teslim tarihi 20 ay sonra olarak belirlendi. 


Kartal Vadi Kule iletişim

Telefon: 0216 387 54 54

Web Adresi: www.vadikule.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön