28 / 04 / 2024

Kartal Vadi Kule satış ofisi!

Kartal Vadi Kule satış ofisi!

Firma: Estanbul Yapı

Proje: Vadikule Kartal

Kartal Vadi Kule satış ofisi kapsamında projenin satış ofisinin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor



İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal'da konumlandırılan ve 6 ay önce inşaat çalışmalarına başlanan Vadi Kule projesi kapsamında 4 bin 223 metrekarelik arsa alanı bulunuyor. Kartal Vadi Kule satış ofisi haberimizin içinde yer alıyor.  


98 konuttan meydana gelen Kartal Vadi Kule Evleri'nde toplam inşaat alanı 18 bin 500 metrekare şeklinde tasarlandı. 3 dükkanın da yer aldığı Estanbul Vadi Kule Evleri'nde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Kartal Vadi Kule Rezidans kapsamında 1+1'ler 66-72 metrekare, 2+1'ler 98 metrekare ve 3+1'ler ise 138 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Kartal Vadi Kule satış ofisi!


Kartal Vadi Kule Evleri fiyat listesi şu şekilde;

Kartal Vadi Kule Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim olarak 4 bin 900 liradan başlıyor ve 6 bin 150 liraya kadar yükseliyor. 


Estanbul Yapı Vadi Kule Evleri ödeme planı kapsamında 4'te biri peşinat veriliyor. Sonrasında banka kredisili vadelendirme seçeneği sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. 


Estanbul Yapı Vadi Kule Evleri ödeme koşulları kapsamında ayrıca yüzde 30 oranında peşinata 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 


Estanbul Yapı Vadi Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Estanbul Yapı Vadi Kule Evleri teslim tarihi 20 ay sonra. 


Kartal Vadi Kule satış ofisi kroki!


Kartal Vadi Kule satış ofisi!


Kartal Vadi Kule satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 387 54 54

Web Adresi: www.vadikule.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön