01 / 05 / 2024

Kasko poliçelerinde mekanik arıza teminatı da olmalıdır!

Kasko poliçelerinde mekanik arıza teminatı da olmalıdır!

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Garantisi biten 3 yaş üzerindeki araçların kasko marifetiyle mekanik arızalar için sigortalanması, artan yürütme maliyetleri karşısında tüketicilerin talep ettiği önemli hizmetlerden biri” ifadesini kullandı.



Fiyat artışlarına paralel olarak artık yatırım aracı haline gelen otomobilde kasko ihtiyaçları da günden güne değişiyor. Otomobil sahipleri için yüksek yedek parça maliyetlerinin etkisiyle, olası kazalara karşı kasko poliçesinin büyük önem taşıdığını belirten RS Otomotiv Grubu, araç sahiplerinin artık arıza teminatına da ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

3 yıllık üretici garantisi biten araçların kasko poliçesiyle güvence altına alındığına dikkat çeken RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Garantisi sona eren 3 yaş üstündeki araçların kasko marifetiyle mekanik arızalar için sigortalanması, artan yürütme maliyetleri karşısında tüketicilerin talep ettiği önemli hizmetlerden biri olarak karşımız çıkıyor. Anlaşmalı özel servisler kullanılarak örneğin 20 bin TL’lik arızaya kadar otomobiller teminat altına alınabilir. Arızalar bu servislerde onarılırsa hem tüketici rahat nefes alır hem de otomobilin değeri korunmuş olur” şeklinde konuştu.

SÜRPRİZ MASRAFLARA KARŞI TEMİNAT!

Araç sahipleri arasında kasko bilinci yükselirken, günün değişen şartlarına göre yeni ihtiyaçlar da ortaya çıkıyor. Kur ve enflasyon etkisiyle yürütme maliyetleri artan otomobil sahiplerinin, sürpriz masraflara karşı teminat arayışında olduğunu ifade eden RS Otomotiv Grubu; sigorta şirketlerine mekanik arıza teminatının kasko poliçelerinde yer alabileceği çağrısında bulundu.

Kasko poliçelerinde mekanik arıza teminatı da olmalıdır!

İkinci el araç satışında sunulan garantinin, sigorta şirketlerinin kasko poliçeleri vasıtasıyla tüm araç sahiplerine sunulabileceğini belirten RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Aracı satın almak dışında araca sahip olma, yürütme maliyetleri de her geçen gün yükseliyor. Mevcut kasko poliçelerinden daha kapsamlı ürünlere ihtiyaç duyan araç sahipleri, poliçeye eklenecek mekanik arıza teminatı ile kendisini sürpriz masraflara karşı koruyabilir. Özel servisler aracılığıyla örneğin 20 bin TL’lik arızaya kadar teminat altına alınabilir. Araçlar garantili oto servislerinde onarılırsa hem tüketici rahat nefes alır hem de otomobilin değeri korunmuş olur” ifadesini kullandı.


Geri Dön