29 / 04 / 2024

Kaşmir Göl Evleri teslim tarihi!

Kaşmir Göl Evleri teslim tarihi!

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Kaşmir Göl Evleri

Kaşmir Göl Evleri teslim tarihi Kasım 2014 yılı olarak belirlendi. Ankara Kaşmir Göl Evleri fiyat listesi 270 bin liradan başlıyor...




Kaşmir Göl Evleri projesi Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MTN İnşaat tarafından inşa ediliyor.  Kaşmir Göl Evleri   Ankara  Eryaman'da Göksu Göleti'nin yanıbaşında hayata geçiriliyor. 


Kaşmir Göl Evleri teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor. 2+1 dairelerden 5+1 dairelere kadar seçeneklerin olduğu Kaşmir Göl Evleri projesi 14 blok olarak inşa ediliyor.


1.438 adet konuttan meydana gelen Kaşmir Göl Evleri Eryaman fiyat listesi kapsamında daireler 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara'da 2+1 daireler 270 bin liradan, 3+1 daireler 275 bin liradan başlayarak değişiyor.


Ankara Kaşmir Göl Evleri ödeme seçenekleri dahilinde yüzde 25 peşinatla, banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor. Kaşmir Göl Evleri'nde Aksu Blokları, Göksu Blokları, Parksu Blokları ve Durusu Blokları bulunuyor.


Kaşmir Göl Evleri teslim tarihi!


Kaşmir Göl Evleri teslim tarihi Kasım 2014 yılı olarak belirtiliyor. Eryaman Kaşmir Göl Evleri satış ofisi ile 444 04 65 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Kaşmir Evleri Ankara adres : Göksu Mahallesi, 2. İnönü Caddesi 63932 Ada 2 Parsel Eryaman


Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım


Kaşmir Göl Evleri teslim tarihi!


Kaşmir Evleri Ankara iletişim bilgileri

Telefon: 444 04 65

Web adresi: www.kasmirgolevleri.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön