28 / 04 / 2024

Kaş'ta Şimdi At Safarileri gözde!

Kaş'ta Şimdi At Safarileri gözde!

Kaş'da turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bölgedeki 2 at çiftliği, 'at safari' yaptırıyor.



Kaş'da turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bu amaçla bölgedeki 2 at çiftliği, ilçenin eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri içinde 'at safari' yaptırıyor. Türk turizminin başkenti Antalya'da, alternatif turizmin en yaygın yapıldığı bölge, Kaş ilçesi. Deniz, kum ve güneş üçlemesinin yanında bölgede kanyon turları, yamaç paraşütü, dalış, mavi yolculuk, kültür gezileri, ATV safari ve doğa turları düzenleniyor. Bütün bunların yanında yerli ve yabancı tatilcilere yönelik son olarak doğada at turları yapılıyor. İnce kumlu plajı ve antik eserleriyle dikkat çeken tatil merkezi Patara'daki 2 at çiftliği, turistlere Kaş'ın el değmemiş doğası içinde eşsiz anlar sunuyor. 



At sırtında 3 saat 


Ardından Patara Antik Kenti içinden geçen tatilciler, at üstünde tarihi yapıları inceleme şansı buluyor. Ormanın içinden geçerek Patara Plajı'na ulaşan turistler, kum tepelerini aşarak caretta carettaların yuva yaptığı bölgede atlardan iniyor. Atlar burada dinlenirken, tura katılanlar Patara Plajı'nın ince kumlarında yürüyor, gün batınıma eşlik ediyor. Gün batımıyla yeniden atlara binen tatilciler, çiftliğe geri dönüyor.



Antalya İleri 


Geri Dön