29 / 04 / 2024

Kastamonu'da 188 milyon liralık 6 tesisin temeli sahurda atıldı!

Kastamonu'da 188 milyon liralık 6 tesisin temeli sahurda atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’da yapılacak 188 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla sahurda atıldı.



 

Star gazetesinde yer alan habere göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’da hayata geçirilecek olan  188 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla sahur vakti Kuzeykent Kapalı Pazaryerinde atıldı. Temel atma töreninde açıklamalar yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kurtuluş Savaşı’nda, İnebolu'dan cepheye cephane taşıyan Şerife Bacıların memleketinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Milletin hizmetkarı olduklarını belirten Bakan Veysel Eroğlu, “Bu yatırımlar için Cumhurbaşkanımız çok büyük destek veriyor. Biz, Kastamonu için ne istediysek ödeneğini ayırdı. Sadece biz değil. Kastamonu'ya gelmek meseleydi. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım tüm yolları yaptı. Ilgaz Dağı'nı da delerek 15 Temmuz İstiklal Tüneli'ni açtı. Yollar Afyon kaymağı gibi oldu” dedi.

Temel atma törenine, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Orman Genel Müdürü Bekir Karaca, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar da katılım gösterdi.


Geri Dön