27 / 04 / 2024

Katarlı yatırımcılar Bakırköy 46'dan 41 daire aldı!

Katarlı yatırımcılar Bakırköy 46'dan 41 daire aldı!

Mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla birlikte Arap yatırımcıların gözdesi haline gelen Ağaoğlu İnşaat, geçtiğimiz aylardaki tek kalemde 200 milyon dolarlık gayrimenkul satışının ardından yine büyük bir satış daha gerçekleştirdi....




Mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla birlikte Arap yatırımcıların gözdesi haline gelen Ağaoğlu İnşaat, geçtiğimiz aylardaki tek kalemde 200 milyon dolarlık gayrimenkul satışının ardından yine büyük bir satış daha gerçekleştirdi. 

Katarlı yatırımcılar Bakırköy 46 dan 41 daire aldı!

Ağaoğlu, Bakırköy 46 projesindeki 41 daire için Katarlı yatırımcı grupla 39 milyon dolara el sıkıştı. 

Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı, yabancılardan gelen talepte artış olduğunu belirterek, Katar'dan bir grupla 41 dairenin satışı için anlaştıklarını söyledi. Bu satış karşılığında 39 milyon dolarlık gelir elde ettiklerini açıklayan Rahvalı, görüşmelerin devam ettiğini ve özellikle Körfez'den gelen yatırımcılara gayrimenkul satmaya devam edeceklerini söyledi. 


196 milyon TL'lik gelir Hasan Rahvalı, geçtiğimiz günlerde başlattıkları kampanyanın da çok büyük ses getirdiğini anlatarak, kampanya kapsamında satışa sundukları konutlardan ise 196 milyon lira ciro elde ettiklerini açıkladı. Rahvalı, bu kampanyada Maslak 1453 ve My World Europe Ayazma projelerinin dahil edilmediğini belirterek, "Kampanyayla toplamda 200 milyon liraya yakın ciro yaptık" dedi.  


Milliyet


Geri Dön