01 / 07 / 2024

Kavalar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kavalar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Öztel ve Ahmet Öztel ortaklığında kuruldu.




Kavalar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Öztel ve Ahmet Öztel ortaklığında kuruldu.


Kavalar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin yürürlükteki yasaların verdiği imkanlar dahilinde amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak satmak, ihalelere katılmak alınan ihaleleri yerine getirmek 2-kat karşılığı inşaat taahhüt işleri yapmak, kentsel dönüşüm çercevesinde inşaat işleri yapmak. 3-Gayrımenkul danışmanlık ve komisyonculuğu yapmak. 4-Arsa alımı ve satımı yapmak. 5-Şirket amacına uygun olarak kurulmuş ve kurulacak işletmelere ortak olmak. 6- Şirket amacına ulaşabilmek gerekli makine, techizat ve tesisler ile gayrımenkulleri iktisab etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiralamak, gayrımenkuller üzerinde irtifak, rehin, gayrımenkul mülkiyeti, kat irtifakı, ipotek gibi tapu işlemlerini yapmak, devir ve ferağ etmek, ipotek almak, vermek. 7Şirket amacına ulaşabilmek için gerekli taşıt araçlarını iktisab etmek, devretmek,bunların üzerinde, aynı ve şahsi tasarruflarda bulunmak, konusu ile ilgili işlerde resmi ve hususi şahıslarla taahhütlerde bulunmak. 8-Şirket konusu ile ilgili olarak lisans anlaşmaları yapmak, mümessillik muamelelerini tesis etmek, adi ve muteselsil kefalet, rehin, ipotek vesair her türlü teminatları almak, vermek, çözmek. 9-     Şirketin amacını gerçekleştirebilmek için her türden mali, ticari, sinai,idari,tasarruflarda bulunmak. 10-Şirketin faaliyeti konusuna giren işleri yapan gerçek ve tüzel kişilerle şirket teşkili olarak girişimlerde bulunmak, mevcut ticari işletmelere iştirak etmek,iştirakleri devir ve ferağ etmek.  


Kavalar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Rasimpaşa Mah.Karakolhane Cad. 32c Kadıköy 


Geri Dön