08 / 05 / 2024

Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi!

Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi!

Firma: Kavanlar İnşaat

Proje: Symbol Kocaeli

Kocaeli'nde yer alan Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi olarak 2015 senesi belirlendi. Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli projesinin 2015 senesinin ikinci çeyreği içinde teslim edilmesi planlanıyor



Kocaeli'nin en büyük karma kompleksi olacak Symbol Kocaeli,  Kavanlar İnşaat  tarafından inşa ediliyor. odeabank'la birlikte temeli atılan  Symbol Kocaeli  Projesi kapsamında mağaza ve restoranların bulunduğu alışveriş merkezi, otel, hastane ve Kocaeli'nin ilk kongre merkezi bulunuyor. Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi kısmından önce projenin özelliklerinden bahsedelim...


Kavanlar Symbol Kocaeli projesinde hastane olarak  Medicalpark Grubu Medicalpark Kocaeli Hastanesi ve otel olarak ise Hilton Worldwide Hampton by Hilton bulunacak. 


Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi!


Projenin mimarisi, işletme ve kiralaması ise Turkmall tarafından yapılıyor. Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli projesinde alışveriş merkezini ise Nova Sultani üstleniyor. 


200 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükselen Kocaeli Symbol projesinde toplam inşaat alanı 185 bin metrekare olarak belirlendi. Projenin 5 bin metrekarelik kısmında 3 salondan oluşan kongre merkezi yer alacak. 


Kavanlar Kocaeli Symbol projesinin 43 bin metrekarelik kısmı hastane, 62 bin metrekarelik kısmı alışveriş merkezi ve de 12 bin metrekarelik kısmı ise otele ayrıldı. Projede ayrıca 1.750 araçlık otopark bulunuyor. 


Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi!

Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi olarak 2015 yılının 2. çeyreği planlanıyor. Yani bu durumda projenin 2015 yılının bahar aylarında teslim edilmesi düşünülüyor. 


Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli iletişim

Telefon: 0 (262) 311 68 68

Web Adresi:www.kavanlar.com.tr


projeye sor



Geri Dön