27 / 04 / 2024

Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları!

Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Kayabaşı Bio İstanbul Evleri kapsamında teslimler etap etap yapılacak ve projede konutlar dışında bir çok bölüm bulunacal



Bio İstanbul projesi, Bio City Development Company Group projesi olarak yükseliyor.  Bio İstanbul  Evleri kapsamında Çevre Şehircilik Bakanlığı, EPP ve TOKİ'nin de imzası bulunuyor. 


Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. Kayabaşı Bio İstanbul kapsamında 2 milyon metrekarelik arsa alanı bulunuyor. 


Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları!


2,2 milyon dolar yatırımla yükselen Kayabaşı Bio İstanbul Evleri kapsamında konutlar, işyerleri, ofisler, çocuk hastanesi, 8 adet Ar-Ge binası, sanat performans merkezi, tıp üniversitesi bulunuyor. 


Resneli Çiftliği arazisi üzerinde konumlandırılan Kayabaşı Bio İstanbul projesi, Başakşehir'de yer alıyor. Kayabaşı Bio İstanbul teslimleri etap etap yapılacak. 


Kayabaşı Bio İstanbul Evleri kapsamında yer alan çocuk hastanesinin 2016 yılının ilk yarısında teslim edilmesi planlanıyor. Kayabaşı Bio İstanbul Konutları'nın mimarisinde Norveç firması Saunders Architecture ve de Tabanlıoğlu Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 


Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları!


Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları!

Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları kapsamında detaylar satış ofislerinden öğreniliyor. 


Kayabaşı Bio İstanbul iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/


projeye sor



Geri Dön