02 / 05 / 2024

Kayabaşı Park Mavera projesi!

Kayabaşı Park Mavera projesi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera

Kayabaşı Park Mavera projesi ödeme planına göre tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.



İstanbul Başakşehir - Kayaşehir - Kayabaşı'nda hayata geçirilen  Park Mavera  projesi, Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Kayabaşı Park Mavera projesi 2016 yılının sonunda teslim edilecek. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor.


Kayabaşı Park Mavera projesi ödeme planı kapsamında daire bedelinin 10 binlik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 30'u için 3 eşit taksit hazırlanıyor. Kalan bedel için ise banka kredisi kullanılıyor. 


Kayabaşı Park Mavera projesi ödeme planına göre tamamı peşin veya banka kredisi ile ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. Projede 672 tane daire ve 338 tane ticari birim bulunuyor.


Kayabaşı Park Mavera projesi ortak yaşam alanları arasında yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları yer alıyor. 


Park Mavera iletişim 

Tel: 444 61 71

Web: http://www.parkmavera.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön