29 / 04 / 2024

Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman?

Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir Anacadde

Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, 8 İhtisas Hastanesi’nin inşa edildiği Sağlık Kenti’ne 2 dakika uzaklıkta inşa edilen Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman sorusuna yanıt olarak 6 Haziran deniliyor...



Seyranşehir projesi içerisinde yer alan Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman sorusunun yanıtına ulaşmak için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projedeki dükkanların alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiyor.


Ödemelerin banka kredili ya da tamamı peşin gerçekleştiğinde yüzde 6 indirim uygulanan Kayaşehir Anacadde nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Başakşehir Kayaşehir cevabı veriliyor. 


63 adet dükkanın açık artırma usulüyle satışa sunulduğu Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman sorusunun yanıtına geçmeden önce proje detaylarından bahsedelim. Proje, 23 bin 170 metrekare alana sahip.


Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Kayaşehir Anacadde fiyat listesi kapsamında dükkanlar 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman sorusuna 6 Haziran 2014 Cuma cevabı uygun görülüyor. Proje lokasyon olarak; Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, 8 İhtisas Hastanesi’nin inşa edildiği Sağlık Kenti’ne 2 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yükseliyor.  


Kayaşehir Ana cadde iletişim:

Telefon: 444 61 71

Web: www.anacadde.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön