16 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde ödemeleri

Kayaşehir Anacadde ödemeleri

Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, 8 İhtisas Hastanesi’nin inşa edildiği Sağlık Kenti’ne 2 dakika uzaklıkta inşa edilen Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman sorusuna yanıt olarak 6 Haziran deniliyor...

Kayaşehir Anacadde ödemeleri!

Kayaşehir Anacadde ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor.. 63 adet cadde girişli dükkandan oluşan Anacadde Kayaşehir projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Nidapark Kayaşehir ödemeleri 2018!

Nidapark Kayaşehir ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen projede konutunu ofisiyle isteyene yüzde 5 indirim sağlanıyor. 

TOKİ Kayaşehir alt gelir grubu kura çekimi nerede?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ödemeleri 180 ay vade imkanı ile yapılıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutlar satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kayaşehir alt gelir grubu kura çekimi nerede?

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ ödemeleri!

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ ödemeleri kapsamında 180 ay vade imkanı sunuluyor. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödenen projede 75,1 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim!

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor.

Kayaşehir 18. Bölge TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge ödemeleri 120 aya varan vade imkanı ile yapılabiliyor. Projede yer alan konutlar 7 Mayıs'ta kurayla satışa sunulacak. İşte Kayaşehir 18. Bölge TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge son başvuru günü!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge son başvuru günü 30 Nisan olarak belirlendi. Ödemeleri 120 aya varan vade imkanı ile yapılabilen projede aylık 539 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Kayaşehir Anacadde dükkanlarının yüzde 80'i 1 saatte satıldı!

Kayaşehir'in en işlek caddesinde hayata geçirilen Kayaşehir Anacadde, açık artırmayla satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören açık artırmada 63 adet cadde girişli dükkânın, yüzde 80'i bir saatte satıldı .

Kayaşehir Anacadde'dükkanlarının yüzde 80'i satıldı!

EMLAK Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat Ak Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ve 63 dükkandan oluşan Kayaşehir Anacadde projesinde 50 dükkan 1 saatte satıldı .

Kayaşehir Anacadde dükkanları bugün açık artırmayla satışa çıkıyor!

Kayaşehir Anacadde'de yer alan dükkanların fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Kayaşehir Anacadde'de alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişen dükkanlar bugün açık arttırma ile satışa çıkıyor...

Kayaşehir Anacadde'de dükkanlar yarın açık arttırmayla satışa çıkıyor!

Kayaşehir Anacadde'de yer alan dükkanların fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Kayaşehir Anacadde'de alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişen dükkanlar yarın açık arttırma ile satışa çıkıyor...

Kayaşehir Anacadde ulaşım!

Toplam 63 adet dükkanın açık artırma usulü ile satışa sunulduğu Kayaşehir Anacadde ulaşım bilgileri kapsamında adres şu şekilde: Olimpiyat Stadı yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir-İstanbul...

Kayaşehir Anacadde projesi!

Dükkanların alanlarının 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değiştiği Kayaşehir Anacadde projesi, İstanbul Kayaşehir'de Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla yükseliyor. Projede satışlar 9 Haziran'da gerçekleşecek...

Kayaşehir Anacadde satılık dükkan!

Satışlarının açık artırma usulü ile 8 Haziran Pazar günü gerçekleşeceği Kayaşehir Anacadde satılık dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 63 adet dükkan satışa sunuluyor...

Kayaşehir Anacadde ödemeleri Haberi

Kayaşehir Anacadde ödemeleri

Seyranşehir projesi içerisinde yer alan Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman sorusunun yanıtına ulaşmak için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projedeki dükkanların alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiyor.


Ödemelerin banka kredili ya da tamamı peşin gerçekleştiğinde yüzde 6 indirim uygulanan Kayaşehir Anacadde nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Başakşehir Kayaşehir cevabı veriliyor. 


63 adet dükkanın açık artırma usulüyle satışa sunulduğu Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman sorusunun yanıtına geçmeden önce proje detaylarından bahsedelim. Proje, 23 bin 170 metrekare alana sahip.


Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Kayaşehir Anacadde fiyat listesi kapsamında dükkanlar 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Kayaşehir Anacadde son başvuru ne zaman sorusuna 6 Haziran 2014 Cuma cevabı uygun görülüyor. Proje lokasyon olarak; Olimpiyat Stadı’na...