29 / 04 / 2024

Kayıhan Yapı Cordella Twins ödeme!

Kayıhan Yapı Cordella Twins ödeme!

Firma: Kayıhan Yapı ve Scon Yapı

Proje: Cordella Twins

Kayıhan Yapı Cordella Twins ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat verildikten sonra 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Proje, Kayıhan Yapı ve Scon Yapı projesi olarak inşa ediliyor...



Konut satışlarında yüzde 1 KDV uygulanan Kayıhan Yapı  Cordella Twins  ödeme planı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde hayata geçirilen Cordella Twins Kartal projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Proje, 25 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Kayıhan Yapı Cordella Twins ödeme koşulları dahilinde banka kredisi kullanılıyor. Projede yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Kayıhan Yapı ve Scon Yapı imzasıyla konumlanan Kartal Cordella Twins projesinin sosyal alanları arasında; fitness center, açık kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanları, açık oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark mevcut. 


Kayıhan Yapı Cordella Twins ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında faizsiz 24 aya kadar taksitlendirme avantajı sunuluyor. 


Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!


Kayıhan Yapı Cordella Twins telefon numarası: : 444 6 506 

Web: www.cordellatwins.com 

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön