28 / 04 / 2024

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödeme planı!

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödeme planı!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Tuzla

İstanbul'un Tuzla bölgesinde yükselen Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödeme planı 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...




1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olarak tasarlanan daire alternatiflerinin yer aldığı Cordella projesi  Kayıhan Yapı  'nın imzasını taşıyor. İçerisinde toplam 212 adet konutun bulunduğu Cordella Evleri projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla sınırları içerisinde hayata geçiriliyor. 


 A blok, B1-B2-B3 blok ve C blok olmak üzere toplam 3 etaptan meydana gelen Kayıhan Yapı  Cordella Tuzla  ödeme planı ile ilgili bilgilere geçmeden projenin aydıntılarından biraz daha bahsedelim: 


Toplam 5 bloktan meydana gelen Kayıhan Yapı Cordella Tuzla,  belediye, kaymakamlık ve emniyet müdürlüğü gibi birimlere yakın lokasyonda yer alıyor. Arsa alanı 10 bin 420 metrekare olarak belirlenen Cordella Tuzla projesinde 212 adet daire bulunuyor.  Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödeme planı ve Kayıhan Yapı Cordella Tuzla daire fiyatları ile ilgili bilgiler şu şekilde: 



Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödeme planı: 



Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödeme planı ile ilgili olarak projenin satış ofisinde bilgi veriliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödeme planı ile ilgili olarak projenin satış ofisiyle (0216) 341 00 11 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla teslim tarihi şöyle: 


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla teslim tarihi: 


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla projesindeki daireler 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. 



Kayıhan Yapı Cordella Evleri 'nin içerisinde çok amaçlı spor alanı, açık yüzme havuzu, açık yüzme havuzları, göletler, yürüyüş alanları ve bahçe alanları bulunuyor. 



Telefon: (0216) 341 00 11

Web Adresi: http://www.cordellatuzla.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön