14 / 05 / 2024

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden ticaret merkezi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden ticaret merkezi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için ihale gerçekleştirdi. 




Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için ihale yapıldı. 4 saat süren ticaret merkezi ihalesinde 35 iş yerinin satışı yapıldı. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 58 iş yerinden 35’i satıldı ve 35 iş yerinin satışından toplam 58 milyon 355 bin TL’lik gelir elde edildi.

 

Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Türkiye’nin en büyük sağlık kuruluşlarından olan Kayseri Bölge Hastanesi’nin karşısında yeni bir iş ve ticaret merkezi ortaya çıkararak yatırımcılara fırsatlar sundu. 

 

Büyükşehir Belediyesi, hastane karşısında yer alan konut ve konut+ticaret alanı arsaları öncesi 58 adet iş yerini açık teklif usulü ihale ile satışa çıkardı.  Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan ihaleye Genel Sekreter Hüseyin Beyhan başkanlık etti. İhaleye çıkarılan iş yerleri 1 milyon 44 bin TL ile 2 milyon 150 bin TL arasında alıcı buldu. 
 


Geri Dön