30 / 04 / 2024

Kayseri Kadir Has Stadyumu 5 yaşında!

Kayseri Kadir Has Stadyumu 5 yaşında!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. yaptığı açıklamada, "8 Mart 2009 tarihinde hizmete açılan ve ülkemizin Arena konseptindeki ilk stadyumu, olma özelliğini taşıyan tesisimizin 5. yılını kutluyoruz." dedi...




Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu 5 yılda 176 organizasyona ev sahipliği yaptı.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'den yapılan açıklamada, "8 Mart 2009 tarihinde hizmete açılan ve ülkemizin Arena konseptindeki ilk stadyumu, olma özelliğini taşıyan tesisimizin 5. yılını kutluyoruz. Açıldığı günden bu güne Milli Takımlarımıza, U-20 Dünya Kupasına, Süper Kupa Finallerine ev sahipliği yapan tesisimiz, ilimiz ve ülkemize ilkleri yaşatmanın haklı gururunu yaşıyor.


FIFA ve UEFA kriterlerine uygun olarak dizayn edilen tesisimizin; Mimarisi, teknik imkanları, misafir ettiğimiz sporseverlere sunulan konfor ve güvenlik, işletiminde gösterilen profesyonel hizmet anlayışı ile uzun yıllar ülke sporumuza hizmet edeceği inanç ve temennisi ile" ifadesinde bulunuldu.


Kadir Has Stadyumu 5 yıl içinde 4 Milli Müsabaka, 8 U-20 Dünya Şampiyonası, 151 Lig ve Kupa Müsabakası, 7 Milli Bayram Kutlama Organizasyonları, Özel Organizasyonlar olmaz üzere 176 organizasyona ev sahipliği yaptı.



Kayseri Haber


Geri Dön