30 / 04 / 2024

Büyükçekmece Zemin Ormanı Projesi 5 yaşında!

Büyükçekmece Zemin Ormanı Projesi 5 yaşında!

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 7 Mayıs 2009’da gerçekleşen “Zemin Ormanı Projesi” 5 yaşında oldu. 5.yılını dolduran Zemin Ormanı Projesi her yıl olduğu gibi, bu yılda 37.Yapı Fuarında katılımcı firmalar tarafından konuşuldu.



2009 yılında Uluslararası Yapı Fuarına katılan 32 firma desteği ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Sn.Dr. Hasan Akgün'ün projeye tahsis ettiği 5 dönümlük araziye 3000 fidan katılımcılarla birlikte büyük bir törenle dikilmişti.


Tören sonrasında katılımcı 32 firmanın Yapı Fuarındaki standlarını ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Sn.Dr. Hasan Akgün, Zemin Ormanı Projesine katkılarından dolayı yetkililere teşekkürlerini bildirmek adına, teşekkür belgelerini taktim etmişti.


5.yılını dolduran Zemin Ormanı Projesi her yıl olduğu gibi, bu yılda 37.Yapı Fuarında katılımcı firmalar tarafından  konuşuldu. Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileride Zemin Ormanı'ndaki fidanların bakımına gerekli hassasiyeti göstererek fidanların sağlıklı büyümesini sağlıyor.



Geri Dön