27 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 



Kocasinan Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamından Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

ŞEHRİN GELECEĞİNİ GARANTİ ALTINA ALIYORUZ!

Kentseldönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye'de kendi öz imkânlarıyla kentsel dönüşüm yapan sayılı belediye olduklarını belirterek, "Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehrin geleceğini garantiye alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2.etabın çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı şekilde devam etttiğini açıkladı.


KENTSEL DÖNÜŞÜM OLMAZSA OLMAZIMIZ!

Türkiye'de kendi öz imkânlarıyla kentsel dönüşüm yapan sayılı belediye olduklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanı içerisindeyiz. Her alanda olduğu gibi bütün birimlerimizin sahada çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.''dedi.

Kentsel dönüşümün Kocasinan'ın önceliği olduğunu belirten BaşkanÇolakbayrakdar, ''kentsel dönüşüm bizim için olmazsa olmazdır. Hem depreme daha dayanıklı konutlar yapmak hem de sosyal bir dönüşümü inşa edebilmek için kentsel dönüşüm çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz.''dedi.

Bu bölgede de yeni bir etabın planlamasının tamamlandığına dikkat çeken Çolakbayrakdar, konutların inşaatına başlandığını ve hızlı bir şekilde dönüşümlerin devam ettiğini aktardı.

Başkan Çolakbayrakdar, '' İnşaat çalışmaları zaman alıcı işler ama tamamlandığı zaman hem çevresini hem de bölgesini değiştiği ve güzelleştiği bir süreç oluyor. Bu noktada Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'müz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. '' dedi.

Ertuğrulgazi Mahallesine bu yapılan çalışmalarla bu bölgenin de çehresini değiştireceklerini ve Erkilet Bölgesi'nin çok daha güzel bir yaşam alanına gelmesi için yoğun gayret ettiklerini belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, genç, yaşlı, kadın, erkek olmak üzere 7'den 70'e tüm Kayserilerin, sosyal ihtiyaçlarının karşılanabildiği huzur içerisinde; mutlu ve mesut yaşayabilecekleri, kendilerini ayrıcalıklı görebilecekleri Kocasinan'ı kurmak için çalıştıklarını belirterek '' Hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, "İnsanı yaşat ki; devlet yaşasın" felsefesiyle daha mutlu bir şekilde vatandaşların Kayseri'de yaşaması için projelere hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Geri Dön