02 / 05 / 2024

Kayseri Mithatpaşa Sosyal Konutları tamamlanıyor!

Kayseri Mithatpaşa Sosyal Konutları tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede hayata geçirilen sosyal konutların inşaatını denetledi.



 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mithatpaşa Mahallesinde inşaatına başlanan sosyal konutları yerinde denetledi. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kayseri Kocasinan’ı daha modern ve daha konforlu bir  ilçe haline getirmek için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallelerimizi Yeni Kocasinan’a hazırlıyoruz” diye konuştu.

Dönüşümle birlikte bölgenin ihtiyacı olan sosyal konutlar oluşturduklarını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar “Mithatpaşa Mahallesinde yapılmakta olan sosyal konutlarımızın temeli atılıyor. Her bir mahallemizin kendi içerisinde karşılanması gereken ihtiyaçları var, bunları tespit ettik ve bu tespitler neticesinde çözüm üreterek mahallelerimizi Yeni Kocasinan’a hazırlıyoruz. Mithatpaşa’da yapımına başlanan sosyal konutlarımızın da Kocasinan’ın güzelleşmesine yenilenmesine katkıda bulunmasını diliyorum. Kocasinan’ı, diğer mahallelerde ki benzer çalışmalarla birlikte en kısa zamanda yenileyeceğiz. Konutlarımızın kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, “İlçenin dört bir yanında başlatılan ve devam ettirilen çalışmalarla; yeni Kayseri, Kocasinan da kurulacak, Kocasinan Kayseri'nin yeni yüzü olacak” diye konuştu.


Geri Dön