27 / 04 / 2024

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 



Büyükkılıç, yakından takip ettiği Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararlar, dönüşümün 3. aşaması olarak yıkımlara devam edeceğini gösteriyor. Konu ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken açıklamalarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kentsel dönüşüm projesi için yapılan çalışmalarda halkın ne kadar mutlu olduğunu belirtti.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kayseri ilinin imarına uygun olan bu kentsel dönüşüm projesiyle kentteki güvenli yaşam alanlarının fazlalaşacağına vurgu yapılıyor. Dönüşümde 1. ve 2. aşamaların gerçekleştiğinin altını çizen Büyükkılıç, üçüncü aşama için kullanılmayan ve çürük binaların yıkımı ile ilin tamamen temizlendiğini vurgulayarak, “Önemli projelerimizden Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projemizin 3’üncü etabı için çalışmalarımız tüm hızıyla başladı. Şehrimizin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projeleri ile risk oluşturan, güvenli olmayan yapılar temizlenerek huzurlu ve konforlu yuvalar inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Şehrin en önemli projeleri arasında yer alan Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi halk tarafından hoşgörü ile karşılandı. Büyükkılıç, proje ile ilgili araştırmalarda ise halkın bu projeyle birlikte daha huzurlu ve güvenliği yaşayacağını belirterek kullanılmayan ve çürük yapıların vilayetten tezmilenmesiyle can ve mal güvenliği açısından risk oluştumayacağını da söyledi. Ayrıca Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yapılan görüşmelerde yıkımın olduğu yerlerdeki hak sahipleri ile uzalaşmak istediklerinide açıkladı.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

 


 


Geri Dön