20 / 05 / 2024

Kayseri’de dev dönüşüm zirvesi bugün!

Kayseri’de dev dönüşüm zirvesi bugün!

Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu  Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nın 4'ncüsü Kayseri'de yapılacak. 




Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu  Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nın 4'ncüsü Kayseri'de gerçekleşecek. 

 

Sabah Gazetesi kentsel dönüşüm ile ilgili farkındalık yaratmak adına konunun A'dan Z'ye mercek altına alınması için 4. Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı düzenliyor. Dev dönüşüm zirvesinin 4'ncüsü bugün Kayseri Radisson Blu Otel'de yapılacak. 

 

Kayseri kentsel dönüşüm zirvesine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Konutder Başkanı Altan Elmas, GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin ve İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım'ın yanı sıra çok sayıda bürokrat ve sektör temsilcisi katılım sağlaycak. 

 

Zirveye, GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ile Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya gibi sektörün önemli isimleri de katılacak. 

 

Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nın Kasım ayında Antalya'da, Aralık ayında ise Ankara'da yapılması planlanıyor. 


Geri Dön