29 / 07 / 2024

Kayseri dönüşüm zirvesi

Kayseri dönüşüm zirvesi

Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu  Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nın 4'ncüsü Kayseri'de yapılacak. 

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri'de kentsel dönüşüm halkın rızasına uygun yapılıyor!

Kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade etti...

Kayseri Melikgazi'ye dönüşüm müjdesi!

Kayseri Melikgazi ilçesinin 30 Ağustos ve Anbar mahallelerinde kentsel dönüşüm başlıyor.

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşmacı modeliyle yapılıyor!

İzmir’de Managemant Plus tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde kamu, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri ‘uzlaşma’ modelinin dönüşümün kalbi olduğu konusunda birleşti. 

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm kararı alındı!

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı karar kapsamında Kayseri Kocasinan'daki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı olarak ilan edildi..

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm kararı!

Kayseri Talas ilçesine bağlı Erciyes Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararı alındı. Kentsel dönüşüm kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Kayseri Hacılar bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Hacılar'da kentsel dönüşüm kapsamında 1. etapta yer alan 200 dairede inşaat sürüyor. 

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için ilk ihale yapıldı!

Kayseri'nin en büyük dönüşüm projesi olan ve yaklaşık maliyetinin 4 milyar TL’yi bulması planlanan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk ihale yapıldı.

Kayseri Sahabiye Mahallesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında Sahabiye Mahallesi'nde yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kayseri dönüşüm zirvesi Haberi

Kayseri dönüşüm zirvesi


Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu  Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nın 4'ncüsü Kayseri'de gerçekleşecek. 

Sabah Gazetesi kentsel dönüşüm ile ilgili farkındalık yaratmak adına konunun A'dan Z'ye mercek altına alınması için 4. Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı düzenliyor. Dev dönüşüm zirvesinin 4'ncüsü bugün Kayseri Radisson Blu Otel'de yapılacak. 

Kayseri kentsel dönüşüm zirvesine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Konutder Başkanı Altan Elmas, GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin ve İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım'ın yanı sıra çok sayıda bürokrat ve sektör temsilcisi katılım sağlaycak. 

Zirveye, GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ile Artaş Yönetim Kurulu Başkanı...