01 / 05 / 2024

Kayseri'de emlak ofisinde cinayet!

Kayseri'de emlak ofisinde cinayet!

KAYSERİ'de emlakçılık yapan 37 yaşındaki Cuma Çiğdem ile arkadaşı 33 yaşındaki Özgür Altan, kent merkezindeki ofisinde öldürüldü. Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.



Kocasinan İlçesi Serçeönü Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde Vega İnşaat ve Gayrimenkul adlı işyerinde emlakçılık yaptığı belirtilen Cuma Çiğdem'den gece boyu haber alamayan yakınları bu sabah aramaya çıktı. İş merkezinin sabah açılmasıyla emlak ofisine gelen yakınları, içeri girdiklerinde silahla vurulan Cuma Çiğdem ve Özgür Altan'ın cesetleriyle karşılaştı.


Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, Cuma Çiğdem ve Özgür Altan'ın cesetleri otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Akşam 


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kayseri'de emlakçı Cuma Çiğdem ile meslektaşı Özgür Alsan, kent merkezindeki ofislerinde ölü bulundu. 


MERKEZ Kocasinan İlçesin'deki bir iş merkezindeki' Vega İnşaat ve Gayrimenkul' adlı işyerinde emlakçilik yapan Cuma Çiğdem'den gece boyu haber alamayan yakınları dün sabah onu aramaya çıktı. İş merkezinin sabah açılmasıyla emlak ofisine gelen yakınları, içeri girdiklerinde ensesinden 1 el ateş edilerek vurulan işyeri sahibi Cuma Çiğdem ve Özgür Emlak işyerinin sahibi Özgür Alsan'm ense ve göğsünden 2 el ateş edilerek öldürülen 2 emlakçının cesetleri ile karşılaştı. 


DÜŞMANLARI YOKTU 

Polis, çok yönlü soruşturma başlatırken, Cuma Çiğdem ve Özgür Alsan'm cesetleri otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis çifte cinayeti çok yönlü soruştururken, Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, öldürülen iki kişinin de odalarının üyesi olduğunu, olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek "İlcisi de işlerini doğru- dürüst yapan arkadaşlarımızdı. Kimseyle bir sorunları yoktu" dedi. 


Star


Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kayserililer şehrin göbeğindeki bir emlak ofisinde enselerinden 'mafya usulü' kurşunlanarak öldürülen iki emlakçıyı konuşuyor. Cinayet masası ise iz peşinde! 


İKİŞER KURŞUN SIKMIŞLAR! 

KORKUNÇ cinayetler Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Serçeönü Mahallesi'ndeki Özal İşhanı'nın 8. katındaki Vega İnşaat Ofisi'nde meydana geldi. Ofiste emlakçilik yapan 37 yaşındaki Cuma Çiğdem'den gece boyu haber alamayan yakınları bu sabah aramaya çıktı. İş merkezinin açılmasıyla ofise giden yakınları, içeri girdiklerinde Çiğdem ile Melikgazi İlçesi'ndeki Özgür Emlak'ın sahibi 33 yaşındaki Özgür Aslan'ın kanlar içerisindeki cansız bedenleriyle karşılaştı, İhbar üzerine olay yerine gelen cinayet masası ekipleri. Çiğdem ve Aslan'ın enselerinden ve göğüslerinden kurşun sıkılarak öldürüldüğünü belirledi. 


POLİS OLAYI ARAŞTIRIYOR!

CİNAYET masası ekipleri, çifte infazla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, Cuma Çiğdem ve Özgür Aslan'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne kaldırıldı. Olayın ardından Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, öldürülen iki kişinin de odalarının üyesi olduğunu, olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "İkisi de işlerini doğru-dürüst yapan arkadaşlarımızdı. Bildiğimiz kadarıyla kimseyle bir sorunları yoktu. Olayın nedeni hakkında henüz bilgi sahibi değiliz. Polisimiz olayı aydınlatacaktır diye konuştu.


Şok


Geri Dön