28 / 04 / 2024

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.




Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 günlük tatilde de çalışmalarına devam ediyor. Başkan Mustafa Çelik, yapımı devam eden yollar ile Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımı süren katlı kavşak ve alt geçit çalışmalarını inceledi.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine geçen hafta temeli atılan Kocasinan Bulvarı’na yapılan Fuzuli Katlı Kavşağı ile başladı. Çalışmaları bir süre takip eden Başkan Çelik, fore kazı ve jet grout imalatına ilişkin bilgiler aldı. Daha sonra Tuna ve 30 Ağustos Kavşaklarını birlikte kapsayan alt geçit çalışmalarını izleyen Başkan Çelik, Kocasinan Bulvarı’ndan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na geçti. Melikgazi Belediyesi önünde yapılacak olan alt geçit çalışmaları ile Gültepe Bulvarı’na geçişi sağlayacak olan alt geçit çalışmalarını takip eden Başkan Mustafa Çelik, her alanda yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirtti. 


Başkan Çelik konuyla ilgili olarak, “Hem Melikgazi Belediyesi önündeki çalışmamızda hem de Gültepe Bulvarı’na girişteki kavşaklarımızda resmi temel atma yapmadık; ama işlerimizin hızlı ilerlemesi için çalışmalara başladık. Bir hemşehrimizin dediği gibi şehrin ortasında ameliyat yapıyoruz; ama ameliyatı hissettirmiyoruz. İşe başlamadan önce yan yollar yaparak normal akan trafiği deplase ediyoruz. Böylece trafik aksamadan devam ediyor” diye konuştu.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön