28 / 04 / 2024

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..



Adıyaman a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM de!

 

2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

 

Sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep eden Tanrıkulu önergesinde "Adıyaman ilinin eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık, turizm, yol ve alt yapı gibi konularda çok sayıda eksiklikleri bulunmaktadır. Yatırımlar, aktarılan yetersiz kaynaklar yüzünden ağır-aksak ilerlemektedir. Bu nedenle, ilde daha fazla yatırım ve isrihdam sağlanması gerekmektedir." dedi.

 

Tanrıkulu, ilk olarak 2018 yılında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların Adıyaman ilinde hangi yatırımların planlamasının yapıldığını sordu. 

 

Tanrıkulu, Adıyaman ilinde yapımı devam eden veya yapılması planlanan bu yatırımların ne zaman tamamlanacağı sorusuna da yanıt aradı.

 


Geri Dön