13 / 05 / 2024

adıyaman ulaşım yatırım planları

adıyaman ulaşım yatırım planları

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

Gümüş fiyatları rekor seviyelere ulaşacak! İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına altın tavsiyeler

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak eden yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekor seviyelere ulaşacak'' yorumunu yaptı. İşte İslam Memiş'ten gümüş yatırımcıları için altın tavsiyeler...

Gram altın adım adım rekora gidiyor! Tepe nokta belli oldu! Altın yatırımcıları elinizi çabuk tutun

Gram altın bu hafta, ons altındaki yükselişle beraber rekor kırdı. Gram altın adım adım yeni rekora giderken, uzman isim altın için tepe noktayı açıkladı. Yatırımcılar elinizi çabuk tutun, gram altın bu kadar olacak...

Altın, dolar, euro... Bu haftanın en çok kazandıranı belli oldu! Buna yatırım yapanlar yaşadı

Bu hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Piyasalarda merakla beklenen kritik gelişmeler sonucunda, altın, dolar ve euronun da içinde bulunduğu yatırım enstrümanlarından kazandıranı belli oldu. Buna yatırım yapanlar yaşadı. Ayrıntılar haberimizde...

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

adıyaman ulaşım yatırım planları Haberi

adıyaman ulaşım yatırım planları

2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep eden Tanrıkulu önergesinde "Adıyaman ilinin eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık, turizm, yol ve alt yapı gibi konularda çok sayıda eksiklikleri bulunmaktadır. Yatırımlar, aktarılan yetersiz kaynaklar yüzünden ağır-aksak ilerlemektedir. Bu nedenle, ilde daha fazla yatırım ve isrihdam sağlanması gerekmektedir." dedi.

Tanrıkulu, ilk olarak 2018 yılında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların Adıyaman ilinde hangi yatırımların planlamasının yapıldığını sordu. 

Tanrıkulu, Adıyaman ilinde yapımı devam eden veya yapılması planlanan bu yatırımların ne zaman tamamlanacağı sorusuna da yanıt...