28 / 04 / 2024

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 



Fuzul Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasına adını yazdıran Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan gayrimenkul yatırım ortaklığı dönüşüm iznini aldı. Böylelikle, halka arz sürecinin en önemli adımı atıldı.

Paylaşılan detaylara göre, halka arz için çalışmalarını bu yıl içerisinde tamamlamayı planlayan şirket, bugüne kadar Başakşehir Avrasya 1, Başakcity, Olimpa Park Plus, Kent Evila, Kent Ariva, TEM Avrasya, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Vadiyaka Başakşehir ve 3. İstanbul Başakşehir projelerini inşa etti. Şu anda devam eden projeleri arasında Avrasya 2, Barbaros 48, Avrasya 3, Fatih Otel projeleri bulunuyor. 

Fuzul Yapı dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı na dönüştü!

Verilen detaylara göre, bundan sonraki süreçte devreye alınacak olan birçok yeni proje Fuzul GYO portföyüne dahil edilecek. Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yapan Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, Fuzul Holding olarak yakın zamanda aldıkları stratejik bir kararla gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren iştiraklerinden Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın halka açılması için gerekli adımları attıklarını söyledi.


Geri Dön