12 / 05 / 2024

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 



Açıklamasında Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na (GYO) dönüşüm başvurularının neticelendiğini söyleyen Zeki Akbal, bundan sonraki süreçte Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak Türkiye'ye ve sektöre katma değer sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım ortaklığı dönüşüm süreciyle eş zamanlı olarak halka arz hazırlıklarını da sürdürdüklerini söyleyen Zeki Akbal, hazırlıkların tamamlanmasıyla beraber gerekli başvuruları yaparak halka açılma sürecini fiilen başlatacaklarını söyledi. Zeki Akbal, "Fuzul GYO’nun 2023 yılı içinde halka açılmasını planlanıyoruz" dedi.

Barbaros 48 de Fuzul GYO portföyünde olacak Konut ve alışveriş merkezi gibi farklı ticari alanlarda ilkleri hayata geçiren Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde son dönemde oldukça dikkat çeken Barbaros 48 projesinin de olması bekleniyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle ve hasılat paylaşımı modeliyle geliştirilen Barbaros48 projesi, Asya ve Avrupa’yı aynı pencereden izleme imkanı sunacak panoramik özelliğiyle de yatırımcıların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 

Verilen detaylara göre, Asya’dan Avrupa’ya 180 derece ile boğaz hattını görebilecek bir açı ile hayata geçirilecek olan projede, kat yükseklikleri 4,5 metre şeklinde 
tasarlandı. Ofis-alışveriş merkezi gibi alanların yer almayacağı, yalnızca rezidans şeklinde planlanan projede, daire büyüklükleri 100 metrekare ile 350 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Söz konusu projenin 24 ayda tamamlanması planlanıyor.

3. kattan itibaren panoramik Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasına hakim projede,
fiyatlar ortalama 10 bin dolardan başlayarak değişiyor. 2 oda 1 salon daireler için iki, 3 oda 1 salon daireler için üç, 4 oda 1 salon daireler için dört, misafirler için ise ayrı otopark alanının yer alacağı projenin en üst katında da sonsuzluk havuzu bulunuyor. 
 

Barbaros 48 nerede? Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi!

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 


Geri Dön