28 / 04 / 2024

Kayserililere yeni konut müjdesi! Kayseri'de 648 konutun temeli iki gün sonra atılıyor! 

Kayserililere yeni konut müjdesi! Kayseri'de 648 konutun temeli iki gün sonra atılıyor! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamda ikinci etap 618 konutun temeli 2 gün sonra törenle atılacak.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut Dairesi (TOKİ) iş birliğiyle tamamlanan birinci etabında 572 konutun anahtar tesliminin yapıldığı projenin ikinci etabıda 618 konut için 9 Aralık Cumartesi günü temel atma töreni düzenlenecek.

KAYSERİ'YE 628 KONUT GELİYOR!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut Dairesi (TOKİ) iş birliğiyle birinci etabın yapıldığı projede ikinci etabında yer alan 618 konutun müjdesi verildi.  

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!

TRTHaber'de yer alan habere göre; Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konforlu ve huzurlu yaşam alanları sunacak kentsel dönüşüm projeleri kapsamında çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

BAKAN ÖZHASEKİ TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILACAK

Güvenli, sosyal ve ekonomik değerleri geliştirici, afet riskine önlem alınacak nitelikte bir kentsel dönüşüm uygulaması olan projenin ikinci etabının hayata geçirileceğini belirten Büyükkılıç, 9 Aralık Cumartesi günü saat 12.00'deki törene, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılacağını duyurdu.

Kayserililere yeni konut müjdesi! Kayseri de 648 konutun temeli iki gün sonra atılıyor! 

KAYSERİ'DE 190 KONUTLUK YENİ PROJENİN İHALESİ YARIN

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesi İncesu ilçesinde inşa edilecek. 190 yeni konutun yer alacağı projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de bulunuyor.

TOKİ Kayseri İncesu projesi Garipçe Mahallesi'nde yükselecek. İhalesi yarın saaat 11.00'de yapılacak olan proje yer tesliminden sonra 400 günde tamamlanması bekleniyor.

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Geri Dön