28 / 04 / 2024

Keçiören Belediyesi 'nden satılık LPG istasyonu arsası!

Keçiören Belediyesi 'nden satılık LPG istasyonu arsası!

Keçiören Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan Ovacık Mahallesi 90175 ada 3 nolu parseldeki 5 bin 720 metrekarelik akaryakıt ve LPG istasyonu arsasının satışı için ihale düzenledi



Keçiören Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan Ovacık Mahallesi 90175 ada 3 nolu parseldeki 5 bin 720 metrekarelik akaryakıt ve LPG istasyonu arsasının satışı için ihale düzenledi.

Keçiören Belediye Başkanlığı"ndan yapılan açıklamalara göre 5 bin 720 meterekarelik akaryakıt ve LPG satış ve servis istasyonu arsası kapalı teklif usulü ile satılacak. Arsa için tahmini bedel olarak 4 milyon TL belirlenirken geçici teminat bedeli için 120 bin TL istendi. İhale 20 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

 KEçİÖREN BELEDİYESİNDEN ARSA İHALESİ...
   
Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı, Ovacık  Mahallesinde, 5 bin 720 metrekarelik akaryakıt ve LPG istasyonu arsasını satmak  üzere ihale açtı. Mülkiyeti Keçiören Belediyesine ait imarın 3 numaralı parselinde kayıtlı  5 bin 720 metrekarelik 1 adet akaryakıt ve LPG satış ve servis istasyonu arsası,  kapalı teklif usulü ile satılacak. İhale, 20 Ocak 2011 tarihinde saat 15.15"de Keçiören Belediye  Başkanlığında yapılacak. Muhammen bedeli 4 milyon lira olan taşınmazın satışında katılımcılardan  muhammen bedelin yüzde 3"ü tutarında 120 bin lira geçici teminat alınacak. Söz konusu ihalede şartname, mesai saatleri içinde Keçiören Belediyesi  Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden (Güçlükaya Mahallesi Cumhuriyet
 Caddesi Kalaba Kent Meydanı Keçiören/Ankara) bedeli mukabili satın  alınabilecek. şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat  12.00"ye kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne verilecek.
AA

Basında yer alan diğer haberler:

Keçiören Belediyesi akaryakıt istayonu arsası satıyor
Keçiören Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan Ovacık Mahallesi 90175 ada 3 nolu parseldeki 5 bin 720 metrekarelik akaryakıt ve LPG istasyonu arsasının satışı için ihale düzenledi.

Keçiören Belediye Başkanlığı"ndan yapılan açıklamalara göre 5 bin 720 memterekarelik akaryakıt ve LPG satış ve servis istasyonu arsası kapali teklif usulü ile satılacak. Arsa için tahmini bedel olarak 4 milyon TL belirlenirken geçici teminat bedeli için 120 bin TL istendi. İhale 20 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

               


Geri Dön