28 / 04 / 2024

Kelebekia fiyat listesi! 15 bin 250 TL peşinatla!

Kelebekia fiyat listesi! 15 bin 250 TL peşinatla!

Sinpaş'ın Sancaktepe'de hayata geçirdiği Kelebekia'nın fiyat listesine göre 15 bin 250 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Kelebekianın geneli; bahçe katı, giriş katı ve 5 kat şeklinde inşa ediliyor...



440 konutluk bir proje olan Kelebekiaın 2012 yılının Ekim ayında tamamlanması planlanıyor. 2010 yılının Eylül ayında yapımına başlanan Kelebekianın tam ortasında 4 bin metrekarelik kelebek şeklinde, hiçbir kimyasala gerek kalmadan kendi kendini temizleyen biyolojik bir gölet yer alıyor. Sinpaş tarafından Sancaktepede hayata geçirilen Kelebekiada aylık taksitler ilk yıl sabit olarak, sonraki yıllarda ise yıllık Tüfe endeksi oranında güncellenerek ödeniyor.

Kelebekia, 47 bin metrekare arsa alanı üzerinde 58 bin 736 metrekare inşaat alanına sahip bir proje. Kelebekianın geneli; bahçe katı, giriş katı ve 5 kat şeklinde inşa ediliyor.

Ayrıca yüzme havuzu, farklı zamanlarda aktivite alanı olarak kullanılabilecek havuz kenarındaki güneşlenme alanı, vitamin bar, cafe, fitness alanı, çocuklar için havuz, kulüp ve oyun alanları, tenis kortları, yürüyüş ve koşu parkuru, Street Ball, açık ve kapalı otopark yer alıyor. Projede üzerinde yoga ve egzersiz hareketleri yapılabilen, çocukların uçurtma uçurabildiği ve piknik yapılabilecek geniş çim alanları yer alıyor.

Kelebekia fiyat listesi!

Yukarıdaki ödeme planı banka kredili ödeme planıdır. Satış bedelinin %75'i için banka kredisi kullanılacaktır. Satış bedelinin %25'i (%5peşinat ve %20'lik ara ödeme) Sinpaş'a ödenecektir. Sinpaş'a yapılacak ara ödemeleri ilk yıl sabit, sonraki yıllar yıllık TÜFE oranında güncellenerek ödenecektir. Aylık taksitlerin ödemesi bankaya yapılacaktır. Kredi masrafları alıcıya aittir.

Yukarıdaki ödeme planında banka kredisi ile ödenecek bedele %10 oranında "Peşin Ödeme İndirimi" uygulanmıştır

Yukarıdaki fiyatlara, iskan iştirak bedelleri dahildir. Tapu harcı, noter harcı, KDV ve abonelik bedelleri hariçtir.

www.kelebekia.com.tr

 444 19 74

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön