01 / 05 / 2024

Kelebekia Sinpaş Konutları'nda 3 bin 339 TL taksitle! 305 bin TL'ye!

Kelebekia Sinpaş Konutları'nda 3 bin 339 TL taksitle! 305 bin TL'ye!

Kelebekia Sinpaş Konutları'nda alanları 122 metrekare olan 2+1'ler 305 bin TL'ye satılıyor. Bu konut tipinde peşinatlar 15 bin 250 TL'den, taksitler ise 3 bin 339 TL'den başlıyor



 Kelebekia'yı havadan görmek için tıklayın

Kelebekia Sinpaş Konutları, 47 bin metrekare arsa alanı üzerinde 58 bin 736 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

440 konutluk bir proje olan Kelebekia 'ın 2012 yılının Ekim ayında tamamlanması planlanıyor. 2010 yılının Eylül ayında yapımına başlanan Kelebekia 'nın tam ortasında 4 bin metrekarelik kelebek şeklinde, hiçbir kimyasala gerek kalmadan kendi kendini temizleyen biyolojik bir gölet yer alıyor.

Projenin geneli; bahçe katı, giriş katı ve 5 kat şeklinde inşa ediliyor. Kelebekia'nin ortak kullanım alanlarında; yüzme havuzu, farklı zamanlarda aktivite alanı olarak kullanılabilecek havuz kenarındaki güneşlenme alanı, vitamin bar, cafe, fitness alanı, çocuklar için havuz, kulüp ve oyun alanları, tenis kortları, yürüyüş ve koşu parkuru, Street Ball, açık ve kapalı otopark yer alıyor.

Projede üzerinde yoga ve egzersiz hareketleri yapılabilen, çocukların uçurtma uçurabildiği ve piknik yapılabilecek geniş çim alanları da bulunuyor.

Kelebekia projesi fiyat ve ödeme planı şöyle;

Yukarıdaki ödeme planı banka kredili ödeme planıdır. Satış bedelinin %75'i için banka kredisi kullanılacaktır. Satış bedelinin %25'i (%5peşinat ve %20'lik ara ödeme) Sinpaş'a ödenecektir. Sinpaş'a yapılacak ara ödemeleri ilk yıl sabit, sonraki yıllar yıllık TÜFE oranında güncellenerek ödenecektir. Aylık taksitlerin ödemesi bankaya yapılacaktır. Kredi masrafları alıcıya aittir. Yukarıdaki ödeme planında banka kredisi ile ödenecek bedele %10 oranında 'Peşin Ödeme İndirimi' uygulanmıştır. Yukarıdaki fiyatlara, iskan iştirak bedelleri dahildir. Tapu harcı, noter harcı, KDV ve abonelik bedelleri hariçtir.

Sinpaş tarafından Sancaktepe 'de hayata geçirilen Kelebekia 'da aylık taksitler ilk yıl sabit olarak, sonraki yıllarda ise yıllık Tüfe endeksi oranında güncellenerek ödeniyor.

www.kelebekia.com.tr

444 19 74

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön