30 / 04 / 2024

Kelebekler Vadisi'nde 230 bin TL'ye! Faizler dibe vurdu!

Kelebekler Vadisi'nde 230 bin TL'ye! Faizler dibe vurdu!

TEB, Kelebekler Vadisi’ne özel kredi imkânı sağlıyor. Yüzde 25’lik peşinat tutarı sözleşme sırasında ödeniyor ve kalan yüzde 75’lik kısım banka tarafından kredilendiriliyor. Kelebekler Vadisi'nde 230 bin TL



Mimart Yapı’nın “nefes aldıran” projesi Kelebekler Vadisi, sadece bir ev değil, doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunması nedeniyle, yüksek bloklardan ve şehir kalabalığından sıkılanlar tarafından tercih ediliyor. 3+1 ve 4+1 daire tipleri ile A tipi villaların satışları tamamlanan Projenin 166 konutluk butik bir proje olması ve projeyi tercih edenlerin ağırlıklı olarak ailelerden oluşması komşuluk ilişkilerini de ön plana çıkarıyor. Evlerin %68’inin bahçe kullanımına sahip olması, unutulmaya yüz tutan bahçe kültürünü de canlandıracak..

Az katlı yaşam şekli ve kaliteli mimarisi ile dikkat çeken, yeşille toprakla bir arada olmayı sevenler için inşa edilen Kelebekler Vadisi; Bahçeşehir Ispartakule gişelerine sadece 8 dakikalık  mesafesi ile de günlük hayatta ihtiyaç duyulabilecek her türlü sosyal donanıma yakın ve şehrin karmaşasından uzak bir yerleşim alanı. Mimart Yapı yetkilileri: “Son yıllarda İstanbul’un merkezi sayılabilecek bölgeler yurt dışında olduğu gibi daha çok iş yeri odaklı bölgeler haline dönüşüyor.. araç gürültüsü, klakson sesleri, koşturmaca v.b. insanı yoran yerleşim alanlarına karşılık, Kelebekler Vadisi’nin huzur veren, dingin bir yaşam alanı sunmasının büyük avantaj olduğunu ve bunun farkında olanların bir an önce Projede yerlerini ayırttıklarını” belirtiyorlar.

Hem daire hem de villa seçeneği sunan Kelebekler Vadisi’nde projenin ilerlemesi ile birlikte fiyatlarda da artış gözleniyor. Yetkililer, “bundan sonraki süreçte de fiyat artışlarının devam edeceğini ve avantajlı bir alışveriş yapmak isteyenlerin mutlaka Kelebekler Vadisi’nin ziyaret ederek, Projenin adına ne denli yakışır olduğunu yerinde görmeleri gerektiğini” sözlerine ekledi.


TEB’den Kelebekler Vadisi’ne Özel Kredi İmkânı

Banka Kredisi İmkânı: TEB, Kelebekler Vadisi’ne özel kredi imkânı sağlıyor.Peşinat: yüzde 25’lik peşinat tutarı sözleşme sırasında ödeniyor ve kalan yüzde 75’lik kısım banka tarafından kredilendiriliyor.

Vade: 120 ay
Vade Oranı:
0-60 ay arası %0,78
61-120 ay arası %0,80

Sabit Taksit İmkânı: Peşinat ödemesinden sonra kalan kısım 120 aya kadar sabit taksitlerle vadelendiriliyor..   Sözleşme yapıldıktan sonra evin sahibi, fiyatlarda meydana gelecek artışlardan etkilenmediği gibi, bugün ne taksit ödüyorsa 120 ay boyunca da aynı sabit taksiti ödüyor. 

0212 440 07 07

www.kelebeklervadisi.com.tr

 

 


Geri Dön