27 / 04 / 2024

Keleşoğlu İnşaat Eston Deniz'i aldı!

Keleşoğlu İnşaat Eston Deniz'i aldı!

Beylikdüzü Yakuplu'da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulacak olan Eston Deniz projesini Keleşoğlu İnşaat satın aldı. Vadistanbul'dan ayrılan Keleşoğlu, Yakuplu'daki büyük projeye yatırım yaptı...




İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Eston Yapı'nın projesi Eston Deniz'i Mustafa Keleş'in patronu olduğu Keleşoğlu İnşaat satın aldı. 1 milyon 200 bin metrekare üzerinde kurulacak olan Eston Deniz projesi 5 bin 359 bahçe villa olarak tasarlanmıştı.


Keleşoğlu İnşaat 1.5 kilometrelik sahil şeridinin olduğu Eston Deniz projesi için, 47 milyon dolar ödeme yaptı. Keleşoğlu, toplamda ne kadara alındığı henüz bilinmeyen proje için ödeme yaparak, üstünü tamamlayacak.



Vadistanbul'da hissesini sattı, Beylikdüzü'nde proje aldı


Keleşoğlu İnşaat, Kasım ayının başında Artaş, Aydınlı ve Keleşoğlu ortaklığıyla yükselen Vadistanbul'daki hisselerini Artaş'a sattı. Diğer ortak Aydınlı ile, Florya'daki projesinde de ortak olan Keleşoğlu, Koru Florya'da anlaşmazlığa düştü. Bu yüzden Mustafa Keleş,  Vadistanbul projesinden de çekilme kararı alarak, hisselerini satmıştı. 



Polatyol, Eston için 52 milyon dolar verdi


TMSF yönetiminde olan Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesi için Polat Yol Yapı 52 milyon dolara satın aldı. 1 milyon metrekare alana sahip Eston Şehir'i satın alan Polat Yol Yapı, 5. etabı 2015 yılının Temmuz ayında, 6. etabı Nisan ayında teslim edecek. Firma projeyi geçtiğimiz eylül ayında satın aldı.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön