10 / 05 / 2024

eston deniz projesini kim aldı

eston deniz projesini kim aldı

Beylikdüzü Yakuplu'da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulacak olan Eston Deniz projesini Keleşoğlu İnşaat satın aldı. Vadistanbul'dan ayrılan Keleşoğlu, Yakuplu'daki büyük projeye yatırım yaptı...

Deniz GYO Bodrum projesini büyütüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla'nın gözde ilçesi Bodrum'da Ataman Turizm ile hayta geçireceği yeni projesini genişletmek için komşu parseli almak istiyor. Firma bu kapsamda görüşmeler yapıyor.

Deniz İstanbul 2021'de bitecek!

ESTON'un Beylikduzu Yakuplu'da yarım kalan projesini devralan Keleşoğlu, Deniz İstanbul adıyla projeyi geliştirip, satışa çıkardı. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul lansmanı 17 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe 40 yıldır markalı konut üreten Keleşoğlu Holding, İstanbul Yakuplu’da doğayla iç içe, lüks, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan Deniz İstanbul projesini basın mensuplarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Eston Şehir Mahallem etabı satışta!

İstanbul Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesini 52 milyon dolara TMSF'den satın alan Polatyol, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim ettikten sonra projenin yeni etaplarına başladı.

Polatyol 45 milyon dolar yatırım hedefliyor!

Geçen yıl TMSF yönetiminde olan İstanbul Bahçeşehir'deki "Eston Şehir" projesini 52 milyon dolara satın alarak, yarım kalan villaları tamamlayan ve teslim eden Polatyol,projenin inşaat çalışmaları ve geliştirilmesi için 45 milyon dolar yatırım hedefliyor.

Eston Şehir'in Mahallem etabı satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesini 52 milyon dolara TMSF'den satın alan Polatyol, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim ettikten sonra projenin yeni etaplarına başladı.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de 315 bağımsız birim yer alıyor!

TMSF'den 1,6 milyon metrekare araziye sahip olan Eston Şehri satın alan Polatyol, arazi üzerindeki ilk projesini satışa çıkardı. Bahçeşehir'de Eston Şehir Mahallem adıyla hayata geçirilen projede 315 bağımsız birim yer alıyor.

Eston Şehir Mahallem'de hedef 45 milyon dolar yatırım!

Eston Şehir projesini aldıktan sonra, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim eden Polatyol, aynı projeye dahil “Eston Şehir Mahallem”in satışına başladı. Şirket 45 milyon dolar yatırım hedefliyor.

Eston Şehir Mahallem projesi satışta!

Geçen yıl TMSF yönetiminde olan Eston Şehir projesini alarak yarım kalan villaları tamamlayıp teslim eden Polatyol, proje içindeki yeni etap olan Eston Şehir Mahallem’de satışları başlattı.

Eston Şehir'in Mahallem etabı satışta!

Eston Şehir projesini TMSF’den alan Polatyol, 315 üniteden oluşan Eston Şehir Mahallem etabını satışa çıkardı. Eston Şehir Mahallem, Polatyol’un projede sıfırdan inşa ettiği ilk etap oldu.

Eston Şehir Mahallem satışta!

Eston Şehir projesini aldıktan sonra, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim eden Polatyol, aynı projedeki “Eston Şehir Mahallem”in satışına başladı. Şirket 45 milyon dolar yatırım hedefliyor.

Keleşoğlu Holding Kaliforniya’dan esinlenerek kasaba kuracak!

Beylikdüzü Yakuplu’da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak.

Keleşoğlu Eston Deniz projesi Kaliforniya'dan esinlenerek yapılacak!

Beylikdüzü Yakuplu’da kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak. ‘Deniz İstanbul’ adlı projede, 350 villa ve 4 bin 500 daire yer alacak.

eston deniz projesini kim aldı Haberi

eston deniz projesini kim aldı


İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Eston Yapı'nın projesi Eston Deniz'i Mustafa Keleş'in patronu olduğu Keleşoğlu İnşaat satın aldı. 1 milyon 200 bin metrekare üzerinde kurulacak olan Eston Deniz projesi 5 bin 359 bahçe villa olarak tasarlanmıştı.


Keleşoğlu İnşaat 1.5 kilometrelik sahil şeridinin olduğu Eston Deniz projesi için, 47 milyon dolar ödeme yaptı. Keleşoğlu, toplamda ne kadara alındığı henüz bilinmeyen proje için ödeme yaparak, üstünü tamamlayacak.



Vadistanbul'da hissesini sattı, Beylikdüzü'nde proje aldı


Keleşoğlu İnşaat, Kasım ayının başında Artaş, Aydınlı ve Keleşoğlu ortaklığıyla yükselen Vadistanbul'daki hisselerini Artaş'a sattı. Diğer ortak Aydınlı ile, Florya'daki projesinde de ortak olan Keleşoğlu, Koru Florya'da anlaşmazlığa düştü. Bu yüzden Mustafa Keleş,  Vadistanbul projesinden de çekilme kararı alarak, hisselerini satmıştı. 



Polatyol, Eston için 52 milyon dolar verdi


TMSF yönetiminde olan Bahçeşehir'deki Eston Şehir projesi...