28 / 04 / 2024

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.



Keller Williams, Bölge Müdürlüğü yeni ofisinin açılışını yüksek yoğun katılım ile kutladı. Açılış törenine, Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Ülke Direktörü Emre Erol,  Keller Williams Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Aka, Keller Williams Çekmeköy Yönetici Ortağı Gökhan Bars, Keller Williams Türkiye ve Keller Williams Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yönetim ekibi, danışman ortakları ve diğer davetliler katılım gösterdi. 


Açılışta konuşma yapan Keller Williams Kurucu Ortağı ve Ülke Direktörü Emre Erol, “Keller Williams’da gayrimenkulü alıp satmaktan fazlasını konuşuyoruz.” dedi. 


Keller Williams Çekmeköy Bölge Müdürlüğü’nün Yönetici Ortağı Gökhan Bars'ta şu şekilde açıklama yaptı; ''Keller Williams sistem ve modelleri kurduğum hayali tüm Çekmeköy danışman ortaklarımla gerçekleştirmemi sağladı.”


Keller Williams Hakkında:

Keller Williams Realty Inc. dünya çapında 800’den fazla Bölge Müdürlüğü (ofisi) ve 170.000’den fazla danışmanı olan uluslararası bir gayrimenkul danışmanlığı şirketidir. Kendisini “gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir eğitim ve koçluk firması” olarak tanımlayan Keller Williams 2017 yılında Training Magazine tarafından “dünyanın en iyi eğitim firması” seçilmiştir.



Geri Dön