18 / 05 / 2024

Kemer'de icradan 3 milyon 418 bin TL'ye satılık 3 villa!

Kemer'de icradan 3 milyon 418 bin TL'ye satılık 3 villa!

Kemer İcra Müdürlüğü, Antalya İli, Kemer İlçesi, Arslanbucak Mahallesi, 274 ada, 13 parselde yer alan 4 bin 75 metrekare arsa ve üzerindeki 3 adet villayı satışa sunuyor



Kemer İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde,

T.C. KEMER İCRA MÜDÜRLÜĞÜ' NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

SAYI: 2011/144 Talimat

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: Satışa konu taşınmaz, Antalya ili, Kemer ilçesi, Arslanbucak Mah., 274 ada 13 parsel, 4.075 m2, tam hisseli, arsa vasıflı taşınmazdır. Kemer belediye Başkanlığı yazısına göre, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı içerisinde konut alanında kalmakta olup, 0,10 emsalli toplam inşaat alanı 407,50 m2, ayrık nizam, 2 katlı saçak seviyesi 6,50 m. inşaat yapılabilir imar çapma sahiptir. Taşınmaz üzerinde, mesken olarak inşa edilip, bitirilmiş ve boş olan 3 adet ayrı blok vardır. Her blokun önünde ayrı yüzme havuzu vardır. Parselin tamamında çevre tanzimi ve peyzaj çalışmaları yapılmış olup, taşınmaz ara yolları ve çiçeklendirme-ağaçlandırma ve betonarme çevre ihata duvarı yapılmıştır. Blokların projeleri aynı olup, bodrum+tripleks villa şeklindedir. Bina girişleri dıştan merdiven girişli olup, merdiven mermer kaplamadır. Giriş katta Wc-banyolu 2 yatak odası ile salon+mutfak vardır. Mutfak granit tezgahlı, tezgah altı ve üstü dolapladır. Giriş mermer döşemelidir. Alt katta 1 kapalı otopark, 1 oyun salonu, hamam, sauna üniteleri, şok havuzu, çamaşır odası bölümleri vardır. Döşemeler mermer kaplamadır, üst katta ise jakuzili banyolu 3 yatak odası vardır. En üst katta ise banyo-duşlu 1 yatak odası vardır. Teras mermer döşemelidir. Pencere doğramaları eloksalli alüminyum doğramalıdır. 3 ayrı ünitenin de ayrı yüzme havuzları olup ahşap pergolalı ve havuz kenarları tik ağacından ızgara ahşap kaplamalıdır. Dış ve iç bölmeleri sıvalı, boyalı ve badanalı olup, elektrik ve su tesisatlı lüks villa şeklindedir. Üniteler yaklaşık 240m2 oturma alanlı olup, üst katları kademeli olarak projelendirilmiştir. Tüm nitelikler nazara alınarak her bir villaya bilirkişilerce 800.000,00 TL değer biçilmiştir.3 adet villanın toplam değeri 2.400.000,00 TL. dir. Taşınmaz ana caddeye bağlantılı ara sokak üzerinde konut sahasındadır. Her türlü alt yapı ve belediye hizmetinden yararlanan bir mevkidedir. Taşınmazın m2 ne bilirkişilerce 250,00 TL ve toplam olarak 1.018.750,00 TL değer biçilmiştir. Arz ve 3 adet villanın toplam değeri: 3.418.750,00 TL dir.

Satış Şartları

1- Satış 26/08/2011 günü saat 11:00-11:10 arası KEMER HÜKÜMET BİNASI K:1 İCRA MÜD. YANINDA açık artırma suretiyle yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60 ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartı ile 05/09/2011 günü Aynı Yer ve Saatte ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartı ile en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedeli malın değerinin %40 mı bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir.alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere süre verilebilir. 18 KDV, binde 4,95 ihale damga vergisi, tapu alım harcı ve tahliye teslim masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye harcı satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133.maddesi
gereğince ihale feshedilir iki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil, edilecektir.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2011/144 Talimat sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları tebligat yapılamayan alakadarlara tebliğ yerine geçmek üzere ilan olunur.
16.07.2011
(*)İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

İlanı görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön