29 / 04 / 2024

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.



Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) -- İnsan kaynakları yönetim danışmanlığı faaliyetleri ---Kısa veya uzun süre kalmak veya turistik amaçlı yurtdışından yurtiçine gelen veya yurtiçinden yurtdışına giden , göç eden , sınırlı veya sınırsız süreli başka ülkeye göç veya iltica eden veya etmek isteyen, çalışan veya çalışmayan her türlü insan kaynağı için iş arama ve iş bulma faaliyeti , geçici veya daimi kimlik, ikamet izni , oturma izni, çalışma izni, vatandaşlık talebi ve yasal izinlerin sağlanması konusunda danışmanlık yapmak, bu izinleri almak için veya iş bulmak için başvuruda bulunmak , bu işlerin takibini yapmak ve danışmanlık hizmetlerini sunmak. --- Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) -- Tercüme ve sözlü tercüme faaliyetleri (yeminli tercüme büroları, mütercimlik ve tercümanlık faaliyetleri vb. dahil)


Geri Dön