28 / 04 / 2024

Kenan Kalı: MyVia Yıldız ile Buca'da lüks konut algısını yeniden biçimlendireceğiz!

Kenan Kalı: MyVia Yıldız ile Buca'da lüks konut algısını yeniden biçimlendireceğiz!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı "Yüksek kaliteli malzemeler ile spordan keyifli havuz başı sohbetlerine kadar ihtiyaç duyulan güvenlikli bir ortam gerçekleştireceğiz" dedi.




Uzun yıllardır inşaat ve sağlık sektöründe projeler yaratan Gözde Grubu, yeni projesi MyVia Yıldız ile Buca'da lüks konut algısının yeniden biçimlendirmeyi hedefliyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı 'İzmir'de gerçekleştirdiğimiz projelerimizin kentsel dönüşüme öncülük etmesini hedefledik. Yüksek kaliteli malzemeler ile spordan keyifli havuz başı sohbetlerine kadar ihtiyaç duyulan güvenlikli bir ortam gerçekleştireceğiz" dedi. 


Şehirde doğal yaşam Kalı projenin ayrıntılarını şöyle açıkladı: "Yeşil bir çevreyi yeni mimari anlayışı ile birleştirdik. 

Konforu, sakinliği, modern ve yaratıcı mimari çözümler ile sunan projemiz, Buca'da Çevre Yolu'na, Dokuz Eylül Üniversitesi'ne, hastaneye, havaalanına, pazar yeri ve hipermarketlere olan lokasyonu ile şehir içinde doğal bir yaşam alanı sunuyor. Doğaya ve çevreye duyarlı yeşil tasarımı, modern, geniş kullanımlı sosyal aktivite alanları, güvenliği ön planda tutan 'sıfır risk' konsepti ile lüks ve keyifli en ince ayrıntının planlandığı MyVia Yıldız Projesi Buca'da değişimi başlatıyor" dedi. 



Posta Ege


Geri Dön