Ekonomi

Kenara köşeye 1 euro bile saklayanlar hemen bakın! Bugün euro kaç TL oldu? 

Dün 17,54 TL seviyesinde işlem gören euro yükselişe geçti. Kenara köşeye 1 euro bile saklayanlar hemen bakın! Bugün euro kaç TL oldu? İşte euro kuru 14 Temmuz 2022... Döviz kurları yükselmeye başlarken altın piyasasında da hareketlilik görüldü

Dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Döviz kurları yükselmeye başlarken altın piyasasında da hareketlilik görüldü. 

Dün ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haziran ayında yüzde 9,1 ile son 41 yılın en hızlı yükselişini yaşamasının ardından avro/dolar paritesi 2002 yılından bu yana ilk defa 1 seviyesinin altına geriledi.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ülkedeki enflasyonu kontrol altına almak amacı ile sıkılaştırıcı politikalarında daha da şahinleşebileceği endişesi risk algısının artmasına neden oldu. TÜFE'nin açıklanması ile birlikte dolar endeksi 108,6 seviyesi ile son 20 yılın zirvesine yükseldi.

Tüm bu gelişmelerin ardından euro ne kadar? Euro/TL kaç lira oldu? Kenara köşeye euro saklayanlar hemen bakın euro bugün kaç TL oldu?

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro kuru dolarla birlikte dün yükselişe geçti. Euro dün 17,43 TL, 1 euro satış fiyatı 17,54 TL seviyesinde güne başladı.  Bugün ise euro kuru alış fiyhatı  17,54 TL,satış fiyatı 17,66 TL.

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez dolar – euro eşitliği için Türkiye’yi uyardı. Türkiye ciddi zarar yaşayacak

Dolar ve Euro 20 yıl sonra fena şaşırttı! Dolar, Euro’ya meydan okudu!

Euro ile ilgili flaş gelişme! 2002'den bir bir ilk yaşandı

Kritik karar sonrası euro/TL kaç lira oldu? Son dakika euro kuru 13 Temmuz 2022...