28 / 07 / 2024

Kent Seyahat Taşımacilik ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kent Seyahat Taşımacilik ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişli tarafından kuruldu...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Kent Seyahat Taşımacilik ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişli tarafından kuruldu.


Kent Seyahat Taşımacilik ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:Turizm büroları kurmak,isletmek,yurtiçi veya yurtdısı münferit veya gruplar halinde seyahatleri düzenlemek,yerli ve yabancı turistlerin yurtiçinde ve yurtdısında konaklama seyahat,tasıma,rehberlik,bilet alma,yurda giris ve çıkıslarında komisyonculuk yapmamak kaydıyla gümrük islemleri üstlenmek. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. Yurtiçi ve yurtdısı seyahat düzenlemelerinin yanı sıra umre ve hac yolculuklarının düzenlenmesinin saglamak ve gerçeklestirmek. Turizm sektörünü ilgilenadiren her konuda faaliyette bulunmak,tatil köyleri,otel,motel,pansiyon,kamping,büfe kafeterya,lokanta,gazino ve benzeri turistik isletmeleri kiralamak, isletmek, gerektiginde kiraya vermek. Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıt araçlarını, spor ve eğlence araçlarını, otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR,minibüs, traktör, treyler, iş ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam ve parçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak, bunların ithalatını, ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak, yine bunların servis, bakım, onarım ve pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek, almak ve satmak. Her türlü davet,kongre,konferans,toplantı ve benzeri organizasyonları gerçekleştirmek Çeşitli tiyatro, seminer, kongre, her türlü iş ve sektör gruplarının ticari eğitim, sempozyum, toplantı, sergi, açılış, kokteyl, davet, parti, kutlama, yarışma, düğün, konser, resital, açılış organize etmek ve tertiplemek, gerekli olan her türlü tanıtım ve reklam işlerini yapmak veya yaptırmak, bu alanda hizmet veren kişi ve kuruluşları temsil etmek ve ettirmek. Konusuyla ilgili olarak, kokteyl, düğün, açılış animasyon ve eğlence organizasyonlarında şirket kendi dekorasyon işlerini yapabilir.


Adres:Düğmeciler Mah.Vezir Tekke Cd. No:22/3 Eyüpsultan 


Geri Dön