02 / 05 / 2024

Kent Vizyon Hol Park!

Kent Vizyon Hol Park!

Firma: Kent Vizyon ve CY Architecture

Proje: Hol Park

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Kent Vizyon Hol Park konut projesi 314 bin metrekare yeşil alandan oluşuyor. Proje 6 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.



Kent Vizyon ve CY Architecture imzası ile hayata geçirilen Kent Vizyon Evleri 199 adet daire ve 5 adet ticari birimden meydana geliyor. Daire teslimlerinin Nisan 2016'da gerçekleşmesi öngörülen projede yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor.


Toplamda 27 bin metrekare inşaat alanına sahip Kent Vizyon  Hol Park  projesinde daireler 1+1, 2+1 ve 3+2 dubleks olarak dizayn edildi. 2 blok halinde yükselen projede daire fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Esenyurt Hol Park'ın sosyal olanakları arasında kütüphane, güvenlik, cafe, fitness, buhar odası, mescid, yüzme havuzu, toplantı odası, otopark, oyun alanı, sinema odası, Türk hamamı, barbekü terasları ve çocuk parkı bulunuyor.


Kent Vizyon Hol Park projesi MarmaraPark, Bauhaus, Autopia, Perla Vista gibi birçok AVM’ye yakın mesafede, 3. Havalimanı bağlantı yolu üzerinde ve Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Hol Park Esenyurt nerede?

Adres: Atatürk Mah. 431. Sok. No: 23A Esenyurt / İstanbul


Esenyurt Hol Park iletişim

Tel: 0850 550 0 465

Web: www.holtr.hol.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön