02 / 05 / 2024

Kentplaza'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Kentplaza'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Açıldığı günden itibaren, Konya’nın sosyal yaşamına yepyeni bir renk getiren Konya Kentplaza Alışveriş Merkezi, ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerini Ramazan Ayı’nda da sürdürme kararı aldı...



Kentplaza; Vurgun, Sende Kalmış adlı kitaplarıyla tanınan Şair Cemal Safi’nin dinletisiyle ziyaretçilerine bir şiir şöleni yaşattı. 


Açıldığı günden itibaren, Konya’nın sosyal yaşamına yepyeni bir renk getiren Kentplaza, ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerini Ramazan Ayı’nda da sürdürüyor. Kentplaza; Vurgun, Sende Kalmış adlı kitaplarıyla tanınan Şair Cemal Safi’nin dinletisiyle ziyaretçilerine bir şiir şöleni yaşattı. 


‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın kendine has atmosferinde konuklarını ağırlayan Kentplaza, 16 Temmuz akşamı iftar yemeğinden hemen sonra, Türk Dil Kurumu tarafından Türkçe’yi en etkin ve güzel kullanan şair olarak ödüllendirilen Cemal Safi’yi şiir severlerle buluşturdu. Tek Hece Aşk şiirleriyle dikkat çeken şair, birbirinden değerli eserlerini Kentplaza ziyaretçileriyle paylaşarak şiir dolu bir Ramazan akşamına imza attı.


Avm Mfi Partners tarafından yönetimi gerçekleştirilen Konya Kentplaza, sosyal yaşama yepyeni bir boyut kazandıran aktivitelerine yenilerini ekleyerek, hayata yepyeni renkler katmaya devam edecek.


Geri Dön