17 / 05 / 2024

Kentplaza programları

Kentplaza programları

Açıldığı günden itibaren, Konya’nın sosyal yaşamına yepyeni bir renk getiren Konya Kentplaza Alışveriş Merkezi, ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerini Ramazan Ayı’nda da sürdürme kararı aldı...

2023 yılı Aile Bakanlığı sosyal destek programları belli oldu! İşte 50'ye yakın sosyal destek ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2023 yılı için ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlar için düzenlenen sosyal yardım programları yayınlandı.

GABORAS eğitim programlarına başladı!

GABORAS, yeni dönemde Yerel Ağ ve Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı' programları, yapay zeka destekli büyük veri yönetimi ile sektörel deneyim paylaşım uygulamalarını başlattı.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

SÇD'ye tabi plan ve programlar!

Stratejik Çevresel Değerlendirme (SÇD), ilgili yönetmelikte belirlenen sektörler için gerekli oluyor. Peki, SÇD'ye tabi plan ve programlar nelerdir? İşte SÇD'ye tabi plan ve program listesi..

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

Stratejik ÇED uygulanacak plan ve programlar!

Stratejik ÇED uygulama esasları, Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği taslağında yer alıyor. Peki, yönetmelik yürürlüğe girdikten sonra stratejik ÇED nerelerde uygulanacak? Stratejik ÇED uygulanacak plan ve programlar hangileridir?

Giresun'da toplu açılış ve temel atma programları düzenlendi!

Toplu açılış ve temel atma programları için Giresun'a gelen Bakan Eroğlu, Giresun Valiliği ziyareti sonrası Valilik toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısında, Giresun'a yapılan ve yapılacak yatırımları değerlendirdi.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nden eğitim programları!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi, sektör duayenleriyle bir araya gelerek eğitim programları ve sempozyumlar hakkında bilgi verdi.

GMKA Mali Destekler programları açıklandı!

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından 2015 yılı Mali Destekler programları açıklandı. GMKA tarafından hazırlanan 2015 yılı destek programı tanıtım toplantısı ÇTSO Kongre Merkezinde yapıldı.

Gayrimenkul rantlarından kamu pay alacak mı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ''Güçlü ve Dengeli Büyüme için Yapısal Dönüşüm'' başlığıyla Onuncu Kalkınma Planı kapsamında öncelikli dönüşüm programlarına ilişkin ikinci basın toplantısını düzenledi...

Ahmet Davutoğlu: İstanbul Finans Merkezi, dönüşüm programında!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümetin Öncelikli Dönüşüm Programları'nı açıkladı. Davutoğlu, İstanbul Finans Merkezi'ne dönüşüm programında yer verildiğin açıklarken, "Gayrimenkul rantlarından kamunun pay almasına yönelik çalışma yapacağız" dedi.

Nihat Hatipoğlu'nun oteli kaçak mı?

Televizyonda İslam dini ile ilgili programlar yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki Ayasultan oteli 'kaçak' çıktı. Otelin kaçak olduğu doğrulandı..

Kentplaza programları Haberi

Kentplaza programları

Kentplaza; Vurgun, Sende Kalmış adlı kitaplarıyla tanınan Şair Cemal Safi’nin dinletisiyle ziyaretçilerine bir şiir şöleni yaşattı. 


Açıldığı günden itibaren, Konya’nın sosyal yaşamına yepyeni bir renk getiren Kentplaza, ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerini Ramazan Ayı’nda da sürdürüyor. Kentplaza; Vurgun, Sende Kalmış adlı kitaplarıyla tanınan Şair Cemal Safi’nin dinletisiyle ziyaretçilerine bir şiir şöleni yaşattı. 


‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın kendine has atmosferinde konuklarını ağırlayan Kentplaza, 16 Temmuz akşamı iftar yemeğinden hemen sonra, Türk Dil Kurumu tarafından Türkçe’yi en etkin ve güzel kullanan şair olarak ödüllendirilen Cemal Safi’yi şiir severlerle buluşturdu. Tek Hece Aşk şiirleriyle dikkat çeken şair, birbirinden değerli eserlerini Kentplaza ziyaretçileriyle paylaşarak şiir dolu bir Ramazan akşamına imza attı.


Avm Mfi Partners tarafından yönetimi gerçekleştirilen Konya Kentplaza, sosyal yaşama yepyeni bir boyut...