03 / 05 / 2024

KentPlus Mimarsinan Evleri'nde 140 bin TL'ye!

KentPlus Mimarsinan Evleri'nde 140 bin TL'ye!

Kentplus Mimarsinan Evleri için başlatılan yepyeni kampanya ile taksitle ev almayı düşünen herkese üç farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Üstelik isteyene banka kredisi kullanmadan, hayat sigortası ve dosya



Plus konseptli projeleri ile büyük bir başarıya imza atan Emay İnşaat, Avrupa Yakası’nın en iddialı projelerinden biri olan KentPlus Mimarsinan’da başlattığı yeni kampanya ile daire sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuyor.
 
Peşinat miktarının daire bedelinin %5’i olduğu ilk seçenekte 6. ayda %5; 12, 24 ve 36. aylarda ise %10’luk ara ödemeler yer alıyor. Kalan tutar ise 72 aya kadar %0 faiz oranı ile taksitlendiriliyor. Böylece daire sahibi olmak isteyenlere banka kredisi kullanmadan düşük peşinat tutarı ve taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.
 
Bir diğer ödeme planı ise daha fazla ara ödeme, daha düşük taksit isteyenler için ideal. Peşinatın daire bedelinin %10’u olduğu bu alternatif ödeme planında 12, 24, 36, 48 ve 60. aylarda %10’luk ara ödemeler yer alırken kalan tutar 60 aya kadar %0 faiz oranı ile taksitlendiriliyor. Bu ödeme planında taksitler 933 TL’den başlıyor.
 
3. ödeme seçeneğinde ise daire bedelinin %10’u oranında peşinat verildikten sonra 36 ay boyunca 1+1 daireler için 1.000 TL, 3+1 daireler için 2.000 TL ve 4+1 daireler içinse 3.000 TL taksit ödeniyor. 36. ayın sonunda ödenen tüm taksitler ve peşinat daire bedelinden düşülerek kalan tutar peşin olarak ödeniyor.  
 
Üstelik Kentplus Mimarsinan’da oturum başladı. Oturum amaçlı daire almak isteyen müşterilerimiz dairelerine hemen taşınırken, yatırım amaçlı daire almak isteyen müşterilerimiz de dairelerini teslim alıp yatırımlarını beklemeden kazanca dönüştürebiliyorlar.
 
2+1 dairelerin tükendiği Kentplus Mimarsinan’da 1+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışı ise devam ediyor.
Kentplus Mimarsinan projesi, Depreme karşı en güvenli yöntem olması sebebiyle  “Tünel Kalıp Teknolojisi” ile inşa edilmiştir.
24 saat devriyeli ve kameralı güvenliğin bulunduğu Kentplus Mimarsinan, Kentpluslılar'ın keyifli bir yaşam sürebilmeleri için birçok sosyal olanak da içeriyor.
Kentplus Mimarsinan, açık ve kapalı otoparkları, yürüyüş parkurları, yürüyüşlerinize keyif katmak için planlanan iki süs havuzu ve yeşil alanlara ek olarak açık yüzme havuzu içinde fitness salonu, sauna, kafeterya bulunan sosyal tesisi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları ile siz ve aileniz için özel, modern ve güvenli bir yaşam sunuyor.
www.kentplus.com
(212) 444 2001

Detaylı ödeme planı için tıklayınız

 


Geri Dön