01 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm 10 yılı bulabiliyor!

Kentsel dönüşüm 10 yılı bulabiliyor!

TOKİ Başkan Yardımcısı Şahin, kentsel dönüşümün vatandaşların evinin elinden alınacağı gibi çok kolay endişeye sokulduğu bir konu olduğuna dikkat çekerek, sıkıntılı bir süreç olduğunu söyledi.



Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreninde konuşan  TOKİ  Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kentsel dönüşümün vatandaşların evinin elinden alınacağı gibi çok kolay endişeye sokulduğu bir konu olduğunu ifade ederek, kentsel dönüşümün hayati bir önem taşıdığını belirtti.


Şahin, kentsel dönüşümlerin sıkıntılı bir süreç olduğunu, 10 yılı bulabildiğini vurgulayarak, vatandaşın bunu kabul etmesi, projelerin, planların yapılması, ihale süreçleriyle birlikte uzun zaman gerektiğini anlattı. 


AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, TOKİ'nin Türkiye'nin her yerine ev yaptığını belirterek, vatandaşların muhalefet kesimin siyasi düşünceyle yaptığı eleştirilere aldanmaması gerektiğini söyledi. Kuzu, ilçede esas kentsel dönüşümün askeri alanda yapılacağını ifade etti.



Geri Dön