28 / 04 / 2024

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda kentsel dönüşüm gündem oldu. Toplantı sonrasında Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz.” dedi.



Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu başkanlığında, 4 maddelik gündemle toplandı. Mecliste konuşulan konuların en başında kentsel dönüşüm yer aldı.

Sakarya Yenihaber’de yer alan habere göre; kentsel dönüşüm konusunun mecliste görüşülmesinden sonra Başkan Işıksu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Başkan Işıksu; "Şubat Meclisimizde ana gündemimiz kentsel dönüşüm. Siyasi büyüklerimizin kentsel dönüşüme sahip çıkma konusundaki açıklamaları bizleri oldukça memnun etmiş ve cesaretlendirmiştir. Basın mensuplarımızın da bu konuyu ayrıca gündemde tutması, bizim çok önemli ve değerlidir. Kentsel dönüşümü Adapazarı’mızda hemşehrilerimizin desteği olmadan hayata geçirmemiz asla mümkün değildir. Tüm detaylara hâkim olarak, oluşabilecek süreçleri iyi analiz ederek, kapsamlı çalışma yapmaya devam edersek biz bu işi başarırız. Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz, şu anda yola çıkmış durumdayız ve bu yolda Adapazarı’mızla birlikte yürüyeceğiz." dedi.


Geri Dön