Kentsel Dönüşüm

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği bugünkü 32652 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin amacının Kentsel Dönüşüm Başkanlığı merkez ve doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında görev yapan Devlet memurlarının disiplin amirlerini belirlemek olduğu belirtildi.


Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği bugünkü 32652 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Yönetmeliğin amacının Kentsel Dönüşüm Başkanlığı merkez ve doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında görev yapan Devlet memurlarının disiplin amirlerini belirlemek olduğu belirtildi.

Söz konusu yönetmeliğin Kentsel Dönüşüm Başkanlığı merkez ve doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre görev yapan Devlet memurları hakkında uygulanacağı belirtildi.

14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 124. maddesi ile 29/4/2021 tarihli ve 3935 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurları Disiplin Yönetmeliğinin 5. maddesine dayanılarak hazırlanan yönetmelik hükümlerini Kentsel Dönüşüm Başkanı'nın yürüteceği de kaydedildi.


YÖNETMELİK        
Kentsel Dönüşüm Başkanlığından:
KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI DİSİPLİN AMİRLERİ YÖNETMELİĞİ

 
Amaç
MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı merkez ve doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında görev yapan Devlet memurlarının disiplin amirlerini belirlemektir.
Kapsam
MADDE 2- (1) Bu Yönetmelik, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı merkez ve doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre görev yapan Devlet memurları hakkında uygulanır.
Dayanak
MADDE 3- (1) Bu Yönetmelik, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 124 üncü maddesi ile 29/4/2021 tarihli ve 3935 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurları Disiplin Yönetmeliğinin 5 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.
Disiplin amirleri
MADDE 4- (1) Bu Yönetmelik kapsamındaki Devlet memurlarının disiplin amirleri Ek-1 sayılı Cetvelde gösterilmiştir.
Disipline ilişkin usul ve esaslar bakımından uygulanacak mevzuat
MADDE 5- (1) Disipline ilişkin usul ve esaslar bakımından, 657 sayılı Kanun ile Devlet Memurları Disiplin Yönetmeliği hükümleri uygulanır.
Yürürlük
MADDE 6- (1) Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
Yürütme
MADDE 7- (1) Bu Yönetmelik hükümlerini Kentsel Dönüşüm Başkanı yürütür.        


Eki için tıklayın

 

Tunç Şatıroğlu'ndan konut sorununun çözümü için Arjantin örneği: Hükümet ev sahibi düşmanı anlayışını terk etmeli!

Akbank emekli promosyonunda son dakika! Eylül 2024 rakamı resmen açıklandı!

Konut sektörünün üzerinde kara bulutlar var! Konut yatırımından soğutma operasyonu yapılıyor!