18 / 05 / 2024

Kentsel dönüşümde kimse mağdur edilmemeli!

Kentsel dönüşümde kimse mağdur edilmemeli!

Serdar Mahalle Muhtarı Sedat Şambay ve Yenidoğan Serdar Mahalleleri Güzelleştirme Derneği Başkanı Ümit Yılmaz, Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Duyar'ı çalışma ofisinde ziyaret etti...



Serdar Mahalle Muhtarı Sedat Şambay ve Yenidoğan Serdar Mahalleleri Güzelleştirme Derneği Başkanı Ümit Yılmaz, Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Duyar'ı çalışma ofisinde ziyaret etti.


Yenidoğan Serdar Mahalleleri Güzelleştirme Derneği Başkanı Ümit Yılmaz ve Serdar Mahallesi Muhtarı Sedat Şambay BBP MKYK Üyesi Serhat Duyar'ı iş yerinde ziyaret etti. Ümit Yılmaz " Sayın Duyar öncelikle gecikmiş ziyaretimiz ile BBP Genel Merkezinde yeni göreviniz hayırlı olsun. BBP İl Başkanlığı noktasında mahallelerimize gerçekleştirdiğiniz ziyaretler ve katıldığınız programlar dolayısı ile teşekkür ediyoruz" dedi Sedat Şambay ise, "Başkan Duyar Bölgemizde varlığını hissettirmiş ve çalışmalara destek olmuş bir şahsiyettir. Özellikle önümüzdeki günlerde bölgemizin geleceğini konu alan çalışmalarda Duyar'ı da görmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 


VATANDAŞLARIMIZ KARAMSAR 


BBP MKYK Üyesi Serhat Duyar ziyarete gelen Yenidoğan Serdar Mahalleleri Güzelleştirme Derneği Başkanı Ümit Yılmaz ve Serdar Mahallesi Muhtarı Sedat Şambay'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek. 

Duyaf'Ben doğma büyüme Yenidoğanlıyım.Halen Yenidoğan Mahallesinde oturmaktayım. Dolayısıyla Yenidoğan ve Serdar Mahallelerinde yaşanan sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle AKP ve CHP'li siyasetçiler bölgeyi şov amacı olarak kullanıyorlar. Özellikle gecekondu mahallelerinden oluşan bu bölgenin sorunları ile kalıcı adımlar atılmalı. Vatandaşlarımız özellikle Kamulaştırma ve kentsel dönüşüm de mağdur edileceklerini düşünüyorlar. Kesinlikle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için mücadele vereceğiz. Bundan sonrada Mahallelerimizde vatandaşlarımızın menfaati noktasında sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.


Geri Dön